Groen en Gele contactlenzen - ColourVUE Fusion (2 kleurlenzen)

€ 13.09
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum vrijdag 6.8. Stock day info: Today 6. augustus Stock day info: Ready to be sent kies parameters
  Gratis levering voor dit product
  € 13.09
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:
  Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 65.00
  Groen en Gele contactlenzen - ColourVUE Fusion (2 kleurlenzen)

  Kleurlenzen zonder sterkte

  Non-dioptrische kleurlenzen, ofwel kleurlenzen zonder sterkte, zijn bedoeld om slechts een puur cosmetisch effect te hebben. Deze lenzen staan ook bekend als "plano" kleurlenzen. Dit is ideaal voor diegenen die een verandering van oogkleur willen en geen oogcorrectie nodig hebben. Kleurlenzen zonder sterkte bestaan ook in meer variaties, dus je zal steeds vinden wat je zoekt binnen dit gamma.

  Green Yellow ColourVUE Fusion kleurlenzen zonder sterkte

  Deze kleurvariant van ColourVue Fusion bevat een interessante mix van geel rond de pupil en groen aan de uiterste rand van de iris.

  Gekleurde contactlenzen zonder sterkte: ColourVUE - Fusion

  De Fusion gekleurde contactlenzen, uit de ColourVUE familie van producent Maxvue Vision, zijn dekkende kleurlenzen die een mix aan kleuren bevatten. Deze kleurlenzen zijn bedoeld om dagelijks te dragen, NIET om in te slapen (dus bewaar ze 's avonds in reinigende, non-peroxide vloeistof), en moeten vervangen worden 90 dagen nadat ze werden opengemaakt.

  De verpakking bevat 2 stuks lenzen. Deze versie is voor een puur cosmetisch effect, zonder dioptrische sterkte.

  Gemixte kleuren: nieuwe technologie

  De firma Maxvue Vision heeft een nieuwe technologie voor het kleuren van contactlenzen ontwikkeld. Vergeleken met de traditionele volledige kleuring, brengt het nieuwe product Fusion in één lens een gewaagde mix van kleuren, waarbij op een innovatieve manier voor een geleidelijke en interessante overgang tussen de verschillende kleuren word gezorgd.

  Het uiteindelijke effect van kleurlenzen

  De ColourVue lenzen behoren tot de beste onder alle kleurlenzen. Maar let steeds op bij kleurlenzen, om het even welke deze zijn, want het uiteindelijke resultaat kan nooit met zekerheid worden voorspeld! Het uiteindelijke effect van gekleurde contactlenzen is zelden bij elke gebruikers gelijk. De kleuring wordt beïnvloed door een reeks factoren! De meest essentiële is de natuurlijke kleur van de iris van het oog. De donkerdere tinten worden gewoonlijk slechter bedekt dan lichte en de resulterende kleuring kan dan gekunsteld overkomen. De algehele indruk van kleurverandering wordt ook beïnvloed door de kleur van de kleding en accessoires en in hoge mate ook door de lichtomstandigheden - het oog ziet er anders uit bij kunstlicht dan bij daglicht.

  Zorgen voor ColourVUE Fusion Lenzen

  Na eerste gebruik kunnen deze lenzen maximaal 90 dagen worden gebruikt, en daarna moeten ze weggegooid worden. Om het comfortabel dragen te garanderen, is het belangrijk om op de juiste wijze en consequent voor deze lenzen te zorgen tijdens deze lange gebruiksperiode. Reinig en bewaar de lenzen met behulp van een multifunctionele lenzenvloeistof. (Gebruik geen peroxide!) Laat de lenzen niet langer dan 5 dagen in dezelfde lenzenvloeistof achter. Herhaal om de 5 dagen het normale reinigingsproces en bewaar de lenzen in een nieuwe oplossing. En vergeet niet om een propere lenzenhouder, waarin je de lenzen bewaart, te gebruiken die niet ouder is dan 3 maand. Als deze lenzen niet goed worden verzorgd, is er geen garantie dat ze in orde blijven. </p

  Eigenschappen
  Lenskleur: Groen, Geel
  Fabrikant: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Verpakkingsgrootte: 2 lenzen
  Sterktebereik: 0
  Vervaldatum: 12 maanden en meer
  Zuurstofdoorlaatbaarheid: 22 Dk/t
  Watergehalte: 45%
  Vervangingsschema: 90 dagen
  Productnaam: ColourVUE Fusion
  Lensmateriaal: Hydrogel Terpolymer
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  UV-filter: Nee
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

  Alle varianten van dit product:

  Beoordelingen

  Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

  Opmerkingen

  Heb je een vraag?