Gelone 4 x 360 ml

€ 29.79
99% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 17.6. kies parameters
PostNL (1–2 werkdagen) € 3.89 *
DHL - koerier (1–2 werkdagen) € 3.89 *
Budbee Home - koerier (1–2 werkdagen) € 3.89 *
* Gratis Levering voor alle contactlenzen, brillen en zonnebrillen!
€ 29.79
Cadeau ter waarde van maximaal € 7.79 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Gelone 4 x 360 ml

Fabrikant: Soleko
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Inhoud: 4x360 ml
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Bruikbaarheid na opening: 3 maanden
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

99%
206 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (2)

Heb je een vraag?
Ilja

Welke vloeistof kan ik bij jullie kopen die overeenkomt of nog beter is dan de supersoft all-in-1 van iWear. Ik ga de Air Optix plus Hydra Glyde Multifocal bestellen.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ilja, We hebben helaas geen directe alternatief van deze vloeistof. We kunnen je wel enkele van de meest populaire vloeistoffen aanbieden. Indien je gevoelige ogen hebt, of indien je allergisch bent, is het beter om de nieuwe vloeistof met je opticien te bespreken en de bijsluiter te lezen. OPTI-FREE Express en OPTI-FREE PureMoist zijn populaire vloeistoffen voor reinigen en bewaren van de lenzen. Deze zijn door dezelfde fabrikant als AirOptix lenzen geproduceerd. Als je gevoelige ogen hebt, dan kunnen we je Biotrue of ReNu MPS Sensitive Eyes vloeistoffen aanbevelen. Een van de best verkochte vloeistoffen is ook Gelone. Alle vermelde vloeistoffen zijn geschikt voor het reinigen en bewaren van zachte contactlenzen.

Anoniem

ik zou graag weten of ik Gelone kan vergelijken. met Opti free, deze gebruik ik n.l. al heel lang. deze zijn goedkoper. ik heb net pas besteld , maar weet dat dan voor de volgende keer. M.v.g. H broekmeulen

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Het zijn allebei multifunctionele vloeistoffen die voor verzorging van zachte contactlenzen zijn bedoeld. Je kan de Gelone vloeistof zeker uitproberen, we raden je echter aan, om de bijsluiter te lezen indien je allergisch bent. We kunnen helaas niet voorspellen, hoe je ogen op de nieuwe vloeistof zullen reageren. Dit is heel individueel maar zowel Gelone als OPTI-FREE behoren tot de meest populaire vloeistoffen.