Gelone 360 ml

€ 8.95
97% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.5. kies parameters
Andere verpakkingen
Budbee Box - Pakketautomaat € 2.79 *
DHL (1–2 werkdagen) € 3.89 *
Budbee Home (1–2 werkdagen) € 3.89 *
* Gratis Levering voor alle contactlenzen, brillen en zonnebrillen!
€ 8.95
Cadeau ter waarde van maximaal € 6.59 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Gelone 360 ml

Fabrikant: Soleko
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Inhoud: 360 ml
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Bruikbaarheid na opening: 3 maanden
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

97%
28 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (18)

Heb je een vraag?
barbara Belovari

Goedemorgen Vanaf gelone gebruiken ik heb zeer rood juke de ogen,ik must ookoogdroppels kipen en atoppen met geline....normal gesproken ik gebruik opti free. Ik ga naar hem terug stappen.

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Gelone lenzenvloeistof is blijkbaar ongeschikt voor jouw ogen. We raden je aan om met jouw vertrouwde merk te blijven.

Cher

Hello! How long is the shelf life of the liquid after opening?

Antwoord info@alensa.nl

Dear Cher,

Thank you for your question. You can use this solution 90 days after the first opening.

Judith

Goede morgen, Ik gebruik al tijdje Laim-care vloeistof naar alle tevredenheid. Ik heb vrij droge, gevoelige ogen en ook (soms) last van pollen. Is er alternatief wat ik kan proberen (zoals b.v. ReNu MultiPlus, Bio True of Gelone)? Of toch gewoon bij Laim-care blijven? Vooral 's ochtends (na wakker worden) heb ik extra droge ogen. Zijn daar b.v. oogdruppels voor? Ik hoor 't graag, bedankt alvast! Groetjes van 'n trouwe klant, Judith

Antwoord info@alensa.nl

Beste Judith,

Indien je last van hooikoorst en droge, gevoelige ogen hebt, zou je liever jouw opticien moeten bezoeken om de juiste oogdruppels en vloeistof te kiezen.

Voor gevoelige ogen zijn de vloeistoffen ReNu MPS Sensitive Eyes of Biotrue lenzenvloeistof geschikt. HYLO-GEL Oogdruppels en Systane Ultra Oogdruppels zijn goede en populaire oogdruppels.

e stulen

Hallo, ik gebruik al jaren de Opti-free Expres lenzenvloeistof en zou graag Gelone vloeistof eens proberen. Kan ik deze vloeistof ook gratis uitproberen of moet ik altijd een fles plus verzendkosten betalen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant, Als je de Gelone vloeistof gratis wilt uitproberen, volg onze aanbieding geschenkjes. Soms wordt deze vloeistof als een cadeau bij bestellingen boven €65 aangeboden.

Ellen Reurich

Normaal gebruik ik AOsept plus maar jullie geven aan dat de Gelone als vervanging gebruikt kan worden maar is deze vloeistof zonder conserveringsmiddel.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ellen,

Bedankt voor jouw vraag. AO SEPT Plus is een peroxide vloeistof en bevat geen conserveringsmid­delen. Gelone is een multifunctionele vloeistof en bevat deze wel. Gelone kan niet als vervanging van AO SEPT Plus gebruikt worden.

Jaap

Prima vloeistof!!

Jeroen de Wilde

Is deze lenzenvloeistof ook te gebruiken als een all-in-one vloeistof? Dus een no-rub?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Jeroen, bedankt voor je vraag! De Gelone lenzenvloeistof werkt inderdaad als een multifunctionele vloeistof met no-rub. Echter raden wij u aan om de lenzen toch zachtjes tussen de vingers te wrijven daar deze methode toch steeds meer effect heeft om alle afzettingen te verwijderen.

Maud Stassen

Zit er conserveringsmiddel in deze vloeistof?

Antwoord info@alensa.nl

Goedemiddag, bedankt voor uw vraag! De inhoud van Gelone lenzenvloeistof is: EDTA (ethyleendiami­netetra-azijnzuur), polyhexamethy­leenbiguanide, hydroxyëthylce­llulose en hyaluronzuur. Als u allergisch bent voor een van deze stoffen, raden wij u aan overleg te plegen met uw arts voordat u gebruik gaat maken van deze lenzenvloeistof.

Tino

goede reiniger met goed comfort

Nena

zeer tevreden van mijn eerste aankoop hier!

Elisa

handig dat de lenzenhouder erbij komt

Mariska

Goede oplossing, ik gebruik deze nu al een langere tijd en kan ze zeker aanraden. De prijs en de grootte zijn zeer handig.

Manja

Deze lenzenvloeistof is zeker vergelijkbaar met duurdere merken. Ik merk eigenlijk geen verschil.

LIZE

Hey, hoeveel maanden na opening kan ik de lenzenvloeistof gebruiken? Bedankt!

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Lize, Bedankt voor uw vraag! Elke lenzenvloeistof kan gebruikt worden binnen drie maanden na opening. Hierna dient u de lenzenvloeistof weg te gooien en een nieuwe fles te gebruiken om infecties te voorkomen.

Henri Roth

Hallo, ik gebruik al jaren de Opti-free Expres lenzenvloeistof en zou graag deze Gelone proberen. Wordt de Gelone beter gewaardeerd dan Opti-free? Alvast bedankt voor uw advies.

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Henri, Bedankt voor uw vraag! De geschiktheid en waarderig van lenzenvloeistoffen is moeilijk te bepalen aangezien het vaak afhangt van de persoonlijke voorkeur. Wel kunnen wij meegeven dat de Gelone lenzenvloeistof, vanwege het hydraterende bestanddeel hyaluronzuur, geschikt is voor alle zachte lenzen en dat ze helpt om u lenzen te bevochtigen terwijl u ze draagt.

Louis

Mijn ervaring met lenzen is veranderd nadat ik deze lenzenvloeistof ben gaan gebruiken.

Amber

Het is een vrij goedkope lenzenvloeistof maar daarom niet slechter dan andere! Het reinigt goed en de lenzen zijn steeds comfortabel wanneer ik ze in doe. Vroeger betaalde ik echt veel meer voor de merkproducten maar nu ik ontdekt heb dat er nauwelijk verschil tussen is doe ik dit echt niet meer hoor.

Adam

Reinigt zeer goed, zorgt voor geen irritatie aan de ogen en bovendien valt de prijs ook hartstikke mee.