FreshLook ColorBlends Blue - met sterkte (2 lenzen)

€ 18.49
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum vrijdag 6.8. Stock day info: Today 6. augustus Stock day info: Ready to be sent kies parameters
  Voeg toe aan bestelling
  € 8,95
  Gratis levering voor dit product
  € 18.49
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:
  Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 65.00
  FreshLook ColorBlends Blue - met sterkte (2 lenzen)

  Kleurlenzen met sterkte

  Dioptrische kleurlenzen, ook bekend als kleurlenzen met sterkte of optische correctie, zijn bedoeld om zowel een cosmetisch effect te bieden, als jouw zicht te verbeteren indien je normaal ook een bril of lenzen draagt. De nodig correctie is gebaseerd op jouw normale correctie voor contactlenzen. Met deze kleurlenzen kan je dus jouw bril of normale lenzen eventjes thuislaten.

  Contactlenzen FreshLook ColorBlends Blue - dioptrisch (met sterkte)

  FreshLook ColorBlends zijn sferische zachte gekleurde contactlenzen, in de kleur Blue (blauw), vervaardigd door de firma Alcon met in drie lagen aangebrachte kleuren. Ze werden ontworpen met een maandelijks vervangingsschema. Ze zijn NIET bedoeld om in te houden tijdens een periode van slapen. Dankzij de gebruikte technologie bereikt FreshLook Colorblends een perfect versterkend effect. Bij het bedekken van donkerdere tinten van de iris kan dit effect minder succesvol zijn. De omzomende ring van de lens maakt het oog bovendien optisch groter en tegelijkertijd dieper. Het resultaat is zeer aantrekkelijk. Een verpakking bevat 2 stuks (1 paar). Deze versie is op sterkte, wat wil zeggen dat gebruikers een oogcorrectie kunnen toepassen op deze lenzen.

  Deze lenzen bevatten de indicator Voorzijde-Achterzijde, waardoor je ze makkelijker correct kan inbrengen, vermits je steeds kan zien of de lens naar de juiste kant is gedraaid. Gekleurde contactlenzen FreshLook ColorBlends bevatten een UV-filter.

  Uiteindelijk effect

  Het uiteindelijke effect van gekleurde contactlenzen is zelden bij elke gebruiker gelijk. De kleuring wordt beïnvloed door een reeks factoren! De meest essentiële is de natuurlijke kleur van de iris van het oog. De donkerdere tinten worden gewoonlijk slechter bedekt dan lichte en de resulterende kleuring kan dan gekunsteld overkomen, al zeker omdat deze specifieke lenzen werden ontworpen om kleur te versterken en niet te bedekken. De algehele indruk van kleurverandering wordt ook beïnvloed door de kleur van de kleding en accessoires en in hoge mate ook door de lichtomstandigheden - het oog ziet er anders uit bij kunstlicht dan bij daglicht.

  Eigenschappen
  Lenskleur: Blauw
  Fabrikant: Alcon
  DIA: 14.50
  BC: 8.60
  Verpakkingsgrootte: 2 lenzen
  Vervaldatum: 12 maanden en meer
  Zuurstofdoorlaatbaarheid: 20 Dk/t
  Vervangingsschema: 30 dagen
  Watergehalte: 55%
  Productnaam: FreshLook ColorBlends
  Sterktebereik: van -8.00 tot +6.00
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  Lensmateriaal: Phemfilcon A
  UV-filter: Ja
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

  Alle varianten van dit product:

  Beoordelingen

  Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

  Opmerkingen

  Heb je een vraag?