FreshLook ColorBlends Amethyst - zonder sterkte (2 lenzen)

€ 17.79
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum vrijdag 6.8. Stock day info: Today 6. augustus Stock day info: Ready to be sent kies parameters
  Voeg toe aan bestelling
  € 8,95
  Gratis levering voor dit product
  € 17.79
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:
  Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 65.00
  FreshLook ColorBlends Amethyst - zonder sterkte (2 lenzen)

  Kleurlenzen zonder sterkte

  Non-dioptrische kleurlenzen, ofwel kleurlenzen zonder sterkte, zijn bedoeld om slechts een puur cosmetisch effect te hebben. Deze lenzen staan ook bekend als "plano" kleurlenzen. Dit is ideaal voor diegenen die een verandering van oogkleur willen en geen oogcorrectie nodig hebben. Kleurlenzen zonder sterkte bestaan ook in meer variaties, dus je zal steeds vinden wat je zoekt binnen dit gamma.

  Contactlenzen FreshLook ColorBlends Amethyst - cosmetisch (zonder sterkte)

  FreshLook ColorBlends zijn sferische zachte gekleurde contactlenzen, in de kleur Amethyst (paars), vervaardigd door de firma Alcon met in drie lagen aangebrachte kleuren. Ze werden ontworpen met een maandelijks vervangingsschema. Ze zijn NIET bedoeld om in te houden tijdens een periode van slapen. Dankzij de gebruikte technologie bereikt FreshLook Colorblends een perfect versterkend effect. Bij het bedekken van donkerdere tinten van de iris kan dit effect minder succesvol zijn. De omzomende ring van de lens maakt het oog bovendien optisch groter en tegelijkertijd dieper. Het resultaat is zeer aantrekkelijk. Een verpakking bevat 2 stuks (1 paar). Deze versie is zonder sterkte, wat wil zeggen dat ze enkel een cosmetisch effect bieden.

  Deze lenzen bevatten de indicator Voorzijde-Achterzijde, waardoor je ze makkelijker correct kan inbrengen, vermits je steeds kan zien of de lens naar de juiste kant is gedraaid. Gekleurde contactlenzen FreshLook ColorBlends bevatten een UV-filter.

  Uiteindelijk effect

  Het uiteindelijke effect van gekleurde contactlenzen is zelden bij elke gebruiker gelijk. De kleuring wordt beïnvloed door een reeks factoren! De meest essentiële is de natuurlijke kleur van de iris van het oog. De donkerdere tinten worden gewoonlijk slechter bedekt dan lichte en de resulterende kleuring kan dan gekunsteld overkomen, al zeker omdat deze specifieke lenzen werden ontworpen om kleur te versterken en niet te bedekken. De algehele indruk van kleurverandering wordt ook beïnvloed door de kleur van de kleding en accessoires en in hoge mate ook door de lichtomstandigheden - het oog ziet er anders uit bij kunstlicht dan bij daglicht.

  Eigenschappen
  Lenskleur: Paars
  Fabrikant: Alcon
  DIA: 14.50
  BC: 8.60
  Verpakkingsgrootte: 2 lenzen
  Sterktebereik: 0
  Vervaldatum: 12 maanden en meer
  Zuurstofdoorlaatbaarheid: 20 Dk/t
  Vervangingsschema: 30 dagen
  Watergehalte: 55%
  Productnaam: FreshLook ColorBlends
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  Lensmateriaal: Phemfilcon A
  UV-filter: Ja
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

  Alle varianten van dit product:

  Beoordelingen

  Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

  Opmerkingen

  Heb je een vraag?