Een bril zonder sterkte kopen als accessoire

Wanneer je aan een bril denkt, denk je vaak meteen aan iets dat je zicht zal corrigeren. Maar, een bril is zoveel meer dan dat! Brillen zijn hip, mooi, modieus en stijlvol. Een elegante bril kan de perfecte aanvulling voor jouw look zijn. Omdat je monturen in allerhande vormen, kleuren, stijlen, merken en maten kan vinden, zijn de stylingmogelij­kheden eindeloos! Ook wij bieden in onze webshop een extreem breed gamma aan merken en brilmodellen. Dus, als jij hier op zoek bent naar een montuur die een echte fashion statement maakt, maar dan zonder brillenglazen op sterkte, lees hieronder hoe je er bij ons eentje kan kopen.

brillen als accessoire kopen

Een bril zonder sterkte als accessoire kopen bij ons

Je hebt ons aanbod aan brillen bekeken en hebt jouw favoriet (of favorieten) gevonden... Wel, nu denk je vast: "ik stop gewoon de montuur in m'n winkelmandje en klaar!" Let echter op: een montuur kopen wil niet zeggen dat de bril draagbaar is als accessoire. Je moet rekening houden met volgende punten:

De showroom- of "test"brillenglazen zijn niet geschikt voor echt gebruik

Elke montuur wordt geleverd met showroombrillen­glazen. Dit zijn een soort van testglazen die illustreren hoe de bril er afgewerkt zou uitzien. Deze zijn niet geschikt om door te kijken! Waarom niet? Deze "glazen" zijn van de laagst mogelijke kwaliteit. Ze worden heel snel vuil en verkleurd. Ze zijn vaak bedekt met enkele stickers of graveringen en ze zullen al heel snel jouw zicht hinderen. Ook al heb je geen zichtcorrectie nodig, dat wil niet zeggen dat je jouw ogen niet moet waarderen. Laat de bril met andere woorden dus uitrusten met echte brillenglazen - ook al hebben ze geen sterkte. Zo kan je zeker zijn dat je steeds helder kan zien en dat de bril dagdagelijks bruikbaar is. Op volgende manier kan je bij ons echte brillenglazen zonder sterkte bestellen:

  1. Selecteer "Kies jouw brillenglazen" als je de perfect montuur hebt gevonden
  2. Kies een bril voor nabij of veraf - het maakt niet uit - en kies "0" voor al jouw voorgeschreven sterktes
  3. PD is niet belangrijk voor brillenglazen zonder sterkte maar je kan de middenmaat "30" ingeven
  4. Selecteer onze "normale" (=de goedkoopste) brillenglazen zonder speciale eigenschappen (tenzij je deze wil)

Maar nu betaal extra voor glazen? Wel, dit is een nodige investering zodat de bril bruikbaar wordt. Wij garanderen dat dit jouw ogen ten goede zal komen!

Waar zou je speciaal brillenglazen zonder sterkte laten maken?

Zoals eerder vermeld, deze speciaal gemaakte brillenglazen garanderen dat je geen ooglast zal ervaren. Daar bovenop zijn al onze brillenglazen zonder extra kosten uitgerust met de beste coatings en oppervlaktebe­handelingen. Deze zijn perfect voor zowel glazen op sterkte als glazen zonder sterkte. Ze houden je brillenglazen proper, elimineren verblindende reflecties, beschermen tegen krassen en breuk, houden de glazen vrij van condens en beschermen tegen schadelijke UV-straling. Dit zijn een heleboel voordelen inbegrepen in jouw bril!

Als je de montuur laat uitrusten met echte brillengalzen zonder sterkte, bieden we jou ook de optie om extra eigenschappen toe te voegen aan deze glazen. Zo kan je een filter tegen blauw licht toevoegen. Je kan jouw accessoirebril ook laten uitrusten met meekleurende glazen. De keuze is volledig aan jou!

meer over meekleurende brillenglazen}}