Dailies AquaComfort Plus Toric (30 lenzen)

€ 27.79
98% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
We willen jou informeren dat sommige waarden voor Dailies AquaComfort Plus Toric momenteel niet beschikbaar zijn wegens productiebeperkingen. Dit heeft vooral invloed op verpakkingen van 5, 30 en 90 lenzen. Onze excuses en bedankt voor het begrip. Controleer of jouw waarden in voorraad zijn door je recept in te geven.
Geschatte verzenddatum maandag 22.4. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Andere verpakkingen
Gratis levering voor dit product
€ 27.79
Cadeau ter waarde van maximaal € 15.39 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Dailies AquaComfort Plus Toric (30 lenzen)

Fabrikant: Alcon
BC: 8.80
DIA: 14.40
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 26 Dk/t
Watergehalte: 69%
Productnaam: Dailies AquaComfort Plus Toric
Cylinder extra sterkte: van -0.75 tot -1.75
Sterktebereik: van -9.00 tot +4.00
Lensmateriaal: Nelfilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Nee
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

98%
617 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (6)

Heb je een vraag?
C.Asmus

Ik heb gisteren bij de opticien een meting laten doen en bleek al heel lang een nieuw recept nodig te hebben. Als ik dit recept krijg ik steeds de melding: deze combinatie is niet geldig. En is het beter om een zo hoog mogelijk water percentage te hebben in de lens bij droge ogen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant, Heeft de opticien je ogen alleen gemeten of heb je van hem ook proeflenzen ontvangen? De waarde van bril en van lenzen is anders en bij torische daglenzen is het aantal combinaties kleiner dan bij bril of bij maandlenzen. Het is belangrijk om altijd dezelfde lenzen te bestellen die je hebt geprobeerd en die door je opticien goedgekeurd zijn.

Bij droge ogen is het beter om daglenzen te gebruiken maar het watergehalte is niet altijd het belangrijkste. De zuurstofdoorla­atbaarheid is voor het comfort ook heel belangrijk en welke lenzen voor je beter zijn, hangt echt van je ogen af. De oogdruppels kunnen meestal helpen, maar indien je last van je huidige lenzen hebt, bespreek het met je opticien.

Gerda Bonke

In mijn recept staat voor de linker lens bij maandlenzen 8.7x14.5, nu wil ik ivm allergieen overstapen naar daglenzen, deze dailies aquacomfort plus lijken me heel goede lenzen voor mijn ogen maar de BC en diameter komen niet overeen, kan ik deze toch gebruiken? Of misschien een proefpakket van bijv. 5 lenzen aanvragen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Gerda, De BC en de DIA mogen niet een grote verschil hebben. Een verschil van 0,2 is meestal niet te merken. Verder is het zeker handig om een opticien te bezoeken, hij kan je zeker verder met het selecteren van de juiste lenzen helpen en een proefsetje geven. Zo kan je de lenzen uitproberen. Indien je zonder overleg lenzen koopt, bestaat er een risico dat de lenzen niet goed zullen passen. Helaas kunnen de geopende doosjes dan niet teruggestuurd worden.

Anoniem

Geen klachten, de lenzen passen perfect.

Anoniem

Geen klachten, de lenzen passen perfect.

Marlies

Ik voel ze helemaal niet zitten. Ik had ze net voor het slapen gaan uitgehaald.

Joram

zeer comfortabele lenzen