Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 lenzen)

€ 24.70
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 12.4. maandag 12.4. kies parameters
Gratis levering voor dit product
€ 24.70
Cadeau ter waarde van € 7.69 voor bestellingen boven € 65.00

Dailies Aquacomfort Plus multifocale contactlenzen

DAILIES Aquacomfort Plus Multifocal zijn multifocale daglenzen van de fabrikant Alcon. Deze lenzen zijn ontworpen om ouderdomsverzi­endheid of presbyopie te corrigeren, wat bijna iedereen treft vanaf het 40e levensjaar. Deze lenzen dienen dagelijks vervangen te worden en de verpakking bevat 30 stuks. Ook beschikbaar in voordeelpack van 90 lenzen DAILIES Aquacomfort Plus Multifocal.

Precision Profile design

Technologie Precision Profile design creëert een vloeiende overgang tussen concentrische optische zones. Het centrale deel van de lens is ontworpen voor korte afstand, en de continue overgang naar de randen van de lens zorgen voor duidelijke zicht op grotere afstanden. Het menselijk oog gebruikt enkel de zone van de lens dat het op dat moment nodig heeft. Deze technologie verbetert de beeldkwaliteit en zorgt voor een stabiele positie van de lens op het oog.

Hoogwaardige bevochtiging, groter comfort

De combinatie van twee stoffen – het hydrofiele PEG (Polyethyleen­glycol) en het bevochtigende PVA (Polyvinylalcohol) in het materiaal van de lens, komt de hele dag door bij elke knippering vrij. Een mens knippert elke dag gemiddeld 11.000 keer! Zo zorgt deze lens voor een voortdurend evenwicht op het oog om comfort te garanderen.

Eigenschappen
Fabrikant: Alcon
BC: 8.70
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
DIA: 14.00
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 26 Dk/t
Watergehalte: 69%
Productnaam: Dailies AquaComfort Plus Multifocal
Sterktebereik: van -10.00 tot+6.00
Toegevoegde sterkte: HI (MAX ADD +2.50), LO (MAX ADD +1.25), MED (MAX ADD +2.00)
Lensmateriaal: Nelfilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Nee

Beoordelingen

Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

Opmerkingen (5)

Heb je een vraag?

Welke add sterkte

Kyra Bijlsma

Ik heb nu lenzen Acuvue Moist met Ad sterkte 1.75 MID. Moet ik dan bij het merk DAILES AquaComfort MED nemen? Graag een advies

Antwoord

info@alensa.nl

Beste Kyra, Bedankt voor je vraag. Het beste zal zijn om het overstappen naar een ander merk met jouw opticien te bespreken. Lenzen worden van verschillende materialen gemaakt en hebben verschillende vormen. Dit heeft invloed op het draagcomfort maar ook op de kwaliteit van het zicht. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt dus altijd een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa.

Sterkte lens

Gera

Wat bedoelen jullie met addsterkte?

Antwoord

info@alensa.nl

Beste Gera, Add sterkte of additie heb je bij multifocale lenzen nodig. Het is de aanvullende sterkte voor multifocale lenzen zodat je met deze goed kan lezen. Als je niet zeker bent, welke sterktes je moet invullen, stuur ons een foto van de blister en we zullen je helpen.

Opmerkingen

Sarah

Echt vriendelijke klantenservice. Ik wist niet zo goed hoe ik alles moest invullen en zijn hebben gewoon een bestelling voor mij geplaatst! Top service!

Opmerkingen

Karsten

super servic ehier, hoefde helemala niet zo lang te wachten en ze werden netjes geleverd

Opmerkingen

Lindsay

+ Comfort de hele dag door - Soms scheuren ze doordat ze zo dun zijn