Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 lenzen)

€ 31.99
97% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.5. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Gratis levering voor dit product
€ 31.99
Cadeau ter waarde van maximaal € 6.59 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 lenzen)

Fabrikant: Alcon
BC: 8.70
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
DIA: 14.00
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 26 Dk/t
Watergehalte: 69%
Productnaam: Dailies AquaComfort Plus Multifocal
Sterktebereik: van -10.00 tot+6.00
Toegevoegde sterkte: HI (MAX ADD +2.50), LO (MAX ADD +1.25), MED (MAX ADD +2.00)
Lensmateriaal: Nelfilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Nee
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

97%
665 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (8)

Heb je een vraag?
Karlos De Klerk

Ik merk dat wanneer ik lenzen voor veraf gebruik ik van dichtbij slechter zie dan wanneer ik geen lenzen draag.(Uiteraard zie ik verder dan minder) Ik heb nog steeds goede ogen van dichtbij maar de lenzen veranderen mijn zicht wanneer ze in zijn. Mijn vraag is moet ik dan multifocaal gebruiken en welke sterkte van de multi? Mijn ogen van dichtbij hebben zover ik weet geen afwijking en daarmee zie ik heel goed zonder lenzen maar met lenzen in zie ik zeer onscherp van dichtbij. Ver is dan wel uitstekend.

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Je moet diet met jouw opticien bespreken. Helaas zijn we niet in staat om jouw sterkte te bepalen.

corry

hebben jullie ook testverpakking van multivocale daglensen

Antwoord info@alensa.nl

Beste,

Wij zijn slechts een online verdeler van contactlenzen en geven geen proeflenzen uit, overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Paul Schaareman

Ik draag al 20 jaar lenzen en ik ben erg ontevreden over deze lens. Om de haverklap scheuren ze. Dat gebeurt bij inzetten, maar ook als ze in het oog zitten. Door irritatie van de lens (wellicht door micro-scheurtje) wrijf ik wel eens in mijn oog, de lens scheurt dan direct. DRAMA als een halve lens in je ook blijft zitten. Ik zou deze lens absoluut NIET aanbevelen.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Paul, Het spijt ons dat je met deze lenzen niet tevreden bent. Heb je al ervaring met dit merk? Als je ervaring met dit merk lenzen hebt en een productiefout vermoedt, kan eventueel de kwaliteitscontrole geregeld worden. Meer informatie over de kwaliteitscontrole vind je hier.

Kyra Bijlsma

Ik heb nu lenzen Acuvue Moist met Ad sterkte 1.75 MID. Moet ik dan bij het merk DAILES AquaComfort MED nemen? Graag een advies

Antwoord info@alensa.nl

Beste Kyra, Bedankt voor je vraag. Het beste zal zijn om het overstappen naar een ander merk met jouw opticien te bespreken. Lenzen worden van verschillende materialen gemaakt en hebben verschillende vormen. Dit heeft invloed op het draagcomfort maar ook op de kwaliteit van het zicht. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt dus altijd een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa.

Gera

Wat bedoelen jullie met addsterkte?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Gera, Add sterkte of additie heb je bij multifocale lenzen nodig. Het is de aanvullende sterkte voor multifocale lenzen zodat je met deze goed kan lezen. Als je niet zeker bent, welke sterktes je moet invullen, stuur ons een foto van de blister en we zullen je helpen.

Sarah

Echt vriendelijke klantenservice. Ik wist niet zo goed hoe ik alles moest invullen en zijn hebben gewoon een bestelling voor mij geplaatst! Top service!

Karsten

super servic ehier, hoefde helemala niet zo lang te wachten en ze werden netjes geleverd

Lindsay

+ Comfort de hele dag door - Soms scheuren ze doordat ze zo dun zijn