Co-Optic Contactlenzen alternatieven

Draag je momenteel Co-Optic contactlenzen, dan kan je een alternatief voor hun huismerken ook makkelijk vinden op Alensa. Hier vind je soortgelijke lenzen onder een merknaam. Privé opticiens herlabelen vaak merknamen tot huismerken, of verkopen lenzen die sterk lijken op merknamen. Je denkt misschien dat je deze specifieke lenzen nergens anders kan vinden, maar toch zijn er verschillende bekende merknamen van erkende producenten met soortgelijke eigenschappen op de markt, zoals verkocht hier op Alensa. Je kan jouw Co-Optic lenzen dus zonder zorgen hier kopen, onder een gelijkaardige merknaam.

Wij maakten een tabel met suggesties, die eventueel als vervanging voor jouw huismerk kunnen gebruikt worden. Aan de hand van onze tabel kan je snel ook de parameters van jouw huismerk vergelijken met ons voorgesteld alternatief om te zien hoe gelijkaardig de twee merken zijn. Let wel op, wij deden ons onderzoek maar huismerken worden voortdurend aangepast door opticiens en winkels, waardoor waarden kunnen verschillen. Vergelijk daarom zelf goed, raadpleeg eventueel een oogarts, en kan je jouw huismerk hier niet vinden, schrijf dan onze klantendienst en wij zullen jou met plezier helpen de juiste alternatieven terug te vinden!

Het gemak van over te schakelen op deze merknamen is dat je niet langer bent verbonden aan dure abonnementen voor huismerken en dat je vrij bent om jouw lenzen eender waar aan te schaffen, zodat je steeds zeker bent van de beste deal.

Bekijk de tabel hieronder om gesuggereerde alternatieven voor de Co-Optic contactlenzen terug te vinden:

Co-Optic lenzen Onze alternatieve suggestie Type lenzen BC DIA
Co-Optic Daily Basic Focus Dailies All Day Comfort hydrogel 8.60 13.80
Co-Optic Daily Dailies AquaComfort Plus hydrogel 8.70 14.00
Co-Optic Monthly Air Optix Aqua silicone-hydrogel 8.60 14.20
Co-Optic Monthly Toric Air Optix for Astigmatism torisch silicone-hydrogel 8.70 14.50
Co-Optic Monthly Multifocal Air Optix Aqua Multifocal multifocaal silicone-hydrogel 8.60 14.20

Opmerkingen (2)

Antwoord op # - Annuleer
#186
cj admiraal

Goedemorgen, Ik heb vd opticien multifocale proeflenzen gekregen van het merk air optix. Ik kon daar prima mee zien en bestelde voor 3 maanden. Ik zie daar echt niet goed mee, alsof het andere lenzen zijn. Na 3 weken in te hebben heb ik de proefverpakking en de verpakking van nu naast elkaar gelegd. De lenzen vd opticien zijn van Co Optic. Dezelfde fabrikant als van de proeflenzen. Kan het zijn dat er toch verschil in zit en ik daarom slecht kan zien met de lenzen van Co Optic? In dat geval kan ik beter de Air Optix bestellen.Graag hoor ik van u. Vr groet, Corine Admiraal

#189
info@alensa.nl

Beste Corine,

Bedankt voor jouw vraag. Welke lenzen van Co-Optic heb je gehad? Heb je Air Optix Aqua Multifocal of Air Optix Aqua lenzen besteld? Kan je ons misschien een foto van het van de proeflenzen en van de blister (de individuele verpakking van de lens) naar info@alensa.nl opsturen, zodat we kunnen kijken welke lenzen je nodig hebt?