Christian Dior Diorsideral1 RMD/BN

Vrouwen
Brilmaat Wat is mijn brilmaat?

141 mm
Andere afmetingen
21 mm
145 mm
50 mm 53 mm
Op voorraad
Verzenddatum: dinsdag 3.8.
Bezorging gratis
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 65.00
Authenticiteit­sgarantie
€ 311.90

Over Christian Dior

Christian Dior couture staat overal bekend, en die roem hebben ze compleet verdiend dankzij hun uitstekende ontwerpen! Hun brillen zijn trendy, vooral dan hun piloot-ontwerpen, en zijn steeds een elegante, stijvolle en tijdloze keuze voor iedereen die van mode houdt.


Over deze bril

De montuurvorm is rond, ideaal voor vierkante en rechthoekige gezichtsvormen. De montuurkleur is wijnrood, of bordeaux, een diepe kleur met een stijlvolle touch. De kleur van de glazen is grijs, welke scherp licht help te verminderen en kleuren duidelijker maakt. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Wil je zien hoe deze bril jou zal passen? Probeer dan onze virtuele spiegel en probeer deze bril zo uit!

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.