Christian Dior Diorreflected EEI/0H

Vrouwen
Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
142 mm
Andere afmetingen
21 mm
140 mm
48 mm 52 mm
Op voorraad
Verzenddatum: woensdag 27.10.
Bezorging gratis
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 65.00
Authenticiteit­sgarantie
Korting -33% € 232.90 € 347.61

Over Christian Dior

Christian Dior couture staat overal bekend, en die roem hebben ze compleet verdiend dankzij hun uitstekende ontwerpen! Hun brillen zijn trendy, vooral dan hun piloot-ontwerpen, en zijn steeds een elegante, stijvolle en tijdloze keuze voor iedereen die van mode houdt.


Over deze bril

De montuurvorm is extravagant, en geschikt voor iedereen die een ware fashion statement wil maken. De montuur is voornamelijk goudkleurig, wat stijl toevoegt en flatterend werkt in de meeste gevallen. De kleur van de glazen is goudkleurig, welke uitstekende werkt bij lage lichtomstandigheden en voor beter dieptezicht. Het materiaal is voornamelijk metaal, wat duurzaam is en een gestroomlijnde look garandeert. Wil je zien hoe deze bril jou zal passen? Probeer dan onze virtuele spiegel en probeer deze bril zo uit!

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.