Carrera Carrerino 14 KRD/Z9

Kinderen
Brilmaat Wat is mijn brilmaat?

127 mm
18 mm
42 mm 46 mm
125 mm
Op voorraad
Verzenddatum: woensdag 14.4.
Bezorging gratis
Cadeau ter waarde van € 7.69 voor bestellingen boven € 65.00
Authenticiteit­sgarantie
€ 56.90
virtual-try Virtueel uitproberen

Alle varianten van dit product:

Over Carrera

Wil je er graag een beetje origineel en onconventieel uitzien? Laat dan je bril voor zichzelf spreken en kies een opvallend Carrera ontwerp! Dit beroemd Italiaans merk staat bekend om z'n unieke brillen, in allerhande vormen. Kwaliteit gegarandeerd!


Over deze bril

De montuurvorm staat bekend als „Panthos“ of „Teacup“, een trendy design dat vooral ronde en ovale gezichtsvormen flatteert. De montuurkleur is blauw, een kleur die zowel speels als klassiek kan zijn. De kleur van de glazen is groen, ideaal voor allerhande activiteiten buitenshuis. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Wil je zien hoe deze bril jou zal passen? Probeer dan onze virtuele spiegel en probeer deze bril zo uit!

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.