Blauwe Crazy Glow Electric Blue contactlenzen - ColourVUE (2 kleurlenzen)

€ 16.95
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum maandag 14.6. maandag 14.6. kies parameters
  Gratis levering voor dit product
  € 16.95
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:
  Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 65.00
  Blauwe Crazy Glow Electric Blue contactlenzen - ColourVUE (2 kleurlenzen)

  Kleurlenzen zonder sterkte

  Non-dioptrische kleurlenzen, ofwel kleurlenzen zonder sterkte, zijn bedoeld om slechts een puur cosmetisch effect te hebben. Deze lenzen staan ook bekend als „plano“ kleurlenzen. Dit is ideaal voor diegenen die een verandering van oogkleur willen en geen oogcorrectie nodig hebben. Kleurlenzen zonder sterkte bestaan ook in meer variaties, dus je zal steeds vinden wat je zoekt binnen dit gamma.

  ColourVUE Crazy GLOW – Electric Blue

  Deze Electric Blue Glow lenzen zijn in alle opzichten uniek. Op het eerste gezicht lijkt het alsof je niets draagt, want de lenzen zijn volledig transparant. De pret begint zodra je onder een UV-licht staat. Onder een UV-licht gaan deze lenzen volledig in een blauwe tint gloeien. Verras iedereen met je unieke ogen dankzij deze lenzen! Je kunt ze ook gerust voor fuiven, raves, uitgaan en feestjes gebruiken.

  Over ColourVue Crazy GLOW kleurlenzen

  Deze kleurrijke en speelse contactlenzen geproduceerd door MaxVue Vision zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar iets leuks om te dragen voor Halloween, cosplay, voor een feestje, enz. ColourVUE Crazy GLOW lenzen zijn jaarlijkse cosmetische kleurlenzen zonder dioptriecorrectie die een uniek, gloeiend effect produceren onder UV-licht. Effect enkel zichtbaar onder UV-licht! 1 verpakking bevat steeds 2 identieke kleurlenzen.

  Verzorging van ColourVUE Crazy GLOW lenzen

  Na eerste gebruik kunnen deze lenzen maximaal 365 dagen worden gebruikt, daarna moeten ze weggegooid worden. Om het comfortabel dragen te garanderen, is het belangrijk om op de juiste wijze en consequent voor deze lenzen te zorgen tijdens deze lange gebruiksperiode. Reinig en bewaar de lenzen met behulp van een multifunctionele lenzenvloeistof. (Gebruik geen peroxide!) Laat de lenzen niet langer dan 5 dagen in dezelfde lenzenvloeistof achter. Herhaal om de 5 dagen het normale reinigingsproces en bewaar de lenzen in een nieuwe oplossing. En vergeet niet om de drie maanden de lenzenhouder, waarin je de lenzen bewaart, te vervangen. Als deze lenzen niet goed worden verzorgd, is er geen garantie dat ze in orde blijven.

  Eigenschappen
  Lenskleur: Blauw, Transparant, Speciaal
  Fabrikant: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Verpakkingsgrootte: 2 lenzen
  Sterktebereik: 0
  Vervaldatum: 12 maanden en meer
  Zuurstofdoorlaatbaarheid: 22 Dk/t
  Vervangingsschema: 365 dagen
  Watergehalte: 45%
  Productnaam: ColourVUE Crazy Glow, ColourVUE Crazy Lens
  Lensmateriaal: Hydrogel Terpolymer
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  UV-filter: Nee
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

  Alle varianten van dit product:

  Beoordelingen

  Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

  Opmerkingen

  Heb je een vraag?