Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lenzen)

€ 30.99
95% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum vrijdag 21.6. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Andere verpakkingen
Gratis levering voor dit product
€ 30.99
Cadeau ter waarde van maximaal € 7.79 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lenzen)

Fabrikant: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 42 Dk/t
Watergehalte: 78%
Productnaam: Biotrue ONEday for Presbyopia
Sterktebereik: van -9.00 tot +6.50
Toegevoegde sterkte: High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
Lensmateriaal: Nesofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

95%
358 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (6)

Heb je een vraag?
Rosemarie Eijpe

Deze lenzen bestelt maar krijg het idee dat dit geen echte multifocale lenzen zijn

Antwoord info@alensa.nl

Beste Rosemarie, Als op de ontvangen doosjes Biotrue ONEday for Presbyopia staat dan heb je multifocale lenzen gekregen. Het is echter belangrijk om altijd de voorgeschreven lenzen te bestellen. Lenzen worden van verschillende materialen gemaakt en hebben verschillende vormen. Dit heeft invloed op de kwaliteit van het zicht en op het draagcomfort. Indien je ervaring met deze lenzen hebt, neem contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Bart de Jong

Geachte heer, mevrouw, Ik ben er zojuist achtergekomen dat ik bij u de in de aanhef genoemde lenzen aanzienlijk goedkoper kan verkrijgen dan bij onze opticien. Nu hebben wij helaas net voor 6 maanden lenzen aangeschaft, dus is het een beetje zonde om nu te bestellen. Is de korting/prijs die u aan biedt vast of is dit een tijdelijke aanbieding? Met vriendelijke groet, Bart de Jong

Antwoord info@alensa.nl

Beste Bart, Bedankt voor je vraag. Als de prijs op de productpagina doorgestreept is, dan is het een tijdelijke aanbieding. Als er geen doorgestreepte prijs op de productpagina is, dan is het een standaardprijs. We hebben echter vaak kortingen die via onze nieuwsbrief. Abonneer dus op onze nieuwsbrief en dan zal je op hoogte van de acties zijn.

Jan van de Wolde

Is het mogelijk een proefsetje te krijjgen van Biotrue daglenzen? Rechts +5,25 additie 2 Links + 5,0 additie 2 Ik wil ze graag proberen voordat ik ze bestel.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Jan, We kunnen je helaas geen proeflenzen opsturen. Enkel de opticien of oogspecialist is gerechtigd om tijdens de stappen van de oogmeting proeflenzen te voorzien. Verkopers zoals Alensa handelen enkel in volledige verpakkingen. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Corrie

Waar kan ik de ADD sterkte vinden op de verpakking

Antwoord info@alensa.nl

Beste Corrie,

Stuur ons een foto van de zijkant van het doosje met alle sterktes en we zullen je laten weten welke additie je nodig hebt. De add sterkte zal boven de QR code moeten staan (zie bijlage).

Marja van Deudekom

goed

Anoniem

Goeie lenzen in een mooie verpakking. Ik ben dol op groen.