Biotrue ONEday (90 lenzen)

€ 51.95
99% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 20.6. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Andere verpakkingen
Gratis levering voor dit product
€ 51.95
Cadeau ter waarde van maximaal € 7.79 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Biotrue ONEday (90 lenzen)

Fabrikant: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 90 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 42 Dk/t
Watergehalte: 78%
Productnaam: Biotrue ONEday
Sterktebereik: van -9.00 tot +6.50
Lensmateriaal: Nesofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

99%
1014 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (11)

Heb je een vraag?
L. Rengers

BIj mijn lenzen staat op éen verpakking HIGH en op de andere LOW. Kan dat hier nergens invullen, en lees er ook nergens info over..

Antwoord info@alensa.nl

Beste, Als je lenzen met LOW en HIGH nodig hebt, dan heb je multifocale lenzen nodig. Biotrue ONEday for Presbyopia kan je hier bekijken. Als je een ander merk gebruikt, stuur ons een foto van het doosje en we zullen je helpen.

Peggy Weil

hele fijne lenzen met groot draag comfort

Alexandra Visser

Hallo, Al enige tijd draag ik deze fijne daglenzen. Bausch en Lomb heeft een recycleprogramma voor deze lenzen waar ik graag aan wil meewerken. Ik spaar al bijna 1/2 jaar de verpakkingen en probeer zo mijn steentje bij te dragen aan minder (plastic) afval. Hoe werkt dat bij jullie? Groet, Alexandra

Antwoord info@alensa.nl

Beste Alexandra, We zijn blij dat je de gebruikte lenzen wil inleveren. We hebben je meer informatie via mail verstuurd. Informatie over het Recyclens programma vind je ook op de" pagina van Bausch&Lomb":https://www.bausch.nl/…s-programma/#… .

Jonathan

Qua draagcomfort zijn deze lenzen erg prettig. Ik gebruik de sterkte -6 en -6,5 en dan zijn de lenzen niet meer heel dun (wat iemand anders opmerkte). Ze zitten perfect, je kunt ze prima langer dan 12 uur achter elkaar dragen. Ik heb echter wel regelmatig beroerd zicht met deze lenzen. Met beide ogen is het zicht vaak niet optimaal, zeker vergeleken met de lenzen die ik hiervoor had (maandlenzen van een huismerk van een opticien, maar exact dezelfde specificaties als deze). Vooral bij mijn linker oog zie ik regelmatig behoorlijk wazig. Kleine lichtjes worden dan erg uitgesmeerd in het zichtveld (en er lijkt dan een soort spinnenwebje omheen te hangen). Lezen van een beeldscherm blijkt met deze lenzen ook best heel lastig, en dat is onhandig aangezien dit een groot deel is van mijn dagelijkse werk; ik krijg er hoofdpijn van. Ik heb zelf de indruk dat dit misschien een productiefout is, maar zeker weten doe ik dit niet. Voor mij worden deze lenzen het niet meer. @Alensa, is er iets wat jullie hierin voor mij kunnen betekenen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Jonathan,

Bedankt voor je reactie, het spijt ons dat je met de lenzen niet tevreden bent. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. Lenzen worden van verschillende materialen gemaakt en hebben verschillende vormen, deze zijn door BC, DIA en de hoogte van de lens bepaald. Zowel het materiaal als de vorm hebben invloed op het draagcomfort en de kwaliteit van het zicht. We raden daarom alle klanten aan om bij overstappen naar andere lenzen eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Linda Schotsman

Wat een super fijne lenzen. Had altijd last van droge ogen, maar met deze lenzen nergens last van.

r lugtenburg

wat is het verschil tussen deze materialen van bausch en lomb

Antwoord info@alensa.nl

Beste, Elk materiaal is verschillend omdat elke lens een ander hoeveelheid water aan zich kan binden. Ook moet je rekening houden met de zuurstofdoorla­atbaarheid.

Ans Westmaas

Fijn

Ans Westmaas

Fijn

Zara

zeer goed voor mijn droge ogen en aan een voordelige prijs

Lianne

Ze zijn zo dun dat ik soms niet goed kan zien of ze binnenste buiten zijn of niet. Maar doordat ze zo dun zijn zijn ze ook zeer comfortable.

Ekaterina Gorshkova

Biotrue lenses -3.25

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ekaterina,

We hebben uw bestelling voor de Biotrue lenzen in de vermeldde sterkte van -3.25 goed ontvangen. Bedankt voor uw vertrouwen in onze web shop!