Herhaal jouw laatste bestelling

Biotrue ONEday (30 lenzen)

Op voorraad > 1000 st.
Aantal stemmen: 169
Prijs € 19.49 per doosje
Primaire attributen

donderdag 21.9.

Reiniger
blank
DHL Express (1–2 werkdag.):
UPS (1–2 werkdagen):
GLS (3–5 werkdagen):
€ 5,95
€ 4,95
€ 3,95

Biotrue OneDay Contactlenzen

Biotrue OneDay behoort tot de daglenzen gemaakt door Bausch en Lomb. Het buitenoppervlak van de lens is ontworpen om de lipide laag van de traanfilm van uitdroging te voorkomen en een consistent optisch zicht te hanteren.

Hypergel

Biotrue OneDay lenzen zijn gemaakt van Hypergel materiaal dat de eigenschappen van klassieke hydrogel en silicone hydrogel combineert – hoog watergehalte en een aanzienlijke zuurstofdoorla­atbaarheid. Hypergel technologie werkt op basis van actieve bestanddelen van de bovenste laag van het lensmateriaal, deze stoffen worden vervolgens ook betrokken bij de totstandkoming van de lipide laag die helpt om uitdroging van de lenzen te minimaliseren. De lenzen blijven dan aangenaam vochtig en behouden uitstekende optische eigenschappen gedurende de hele dag. Het watergehalte van deze lenzen is 78%, een hoeveelheid die vergelijkbaar is met de hoeveelheid water in het hoornvlies.

UV filter

Biotrue OneDay bevat ook een UV-filter die een aantal schadelijke UVA-en UVB stralingen absorbeert. Lenzen voorzien van UV-filter kunnen echter niet worden beschouwd als een volledige vervanging voor een zonnebril. Lenzen bedekken namelijk niet het volledige oog maar slechts een gedeelte daarvan.

Eigenschappen

Sterkte : van -9.00 tot +6.00
Vervaldatum : 32 maanden en meer
Vervangingsschema : 1 dag
Materiaal: Nesofilcon A
Kan je de lenzen 's nachts inhouden? : Nee
Watergehalte: 78%
Zuurstofdoorlaatbaarheid : 42 Dk/t
DIA: 14.2
UV filter: Ja
Inhoud verpakking: 30 lenzen
Producent : Bausch and Lomb
BC: 8.6

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • Ellen Scherp

  De Biotrue OneDay 90 pack is veel voordeliger.

  Toegevoegd: 13.04.2016
 • Gemma

  Is er een groot verschil tussen de curve 8.7 en 8.6? Ik gebruikte vroeger 8.7 maar zou nu graag deze proberen, is dit mogelijk? Danku.

  Toegevoegd: 03.09.2015
 • info@alensa.nl

  Hallo Gemma, bedankt voor uw vraag. Het is steeds best als u lenzen draagt met de voorgeschreven parameters van uw voorschrift. Indien u graag andere lenzen wenst te dragen raden wij u aan om eerst uw oogspecialist te raadplegen. Het comfort van uw lenzen wordt namelijk door vele factoren bepaald en niet enkel door de curve. In dit geval is het verschil tussen beide curves zeer klein maar er is steeds een risico dat de lenzen u niet helemaal gaan bevallen.

  Toegevoegd: 03.09.2015

Log in

Log in met

Facebook Google