Biotrue Flight Pack 2 x 60 ml

€ 7.90
Deze vloeistof is tijdelijk niet beschikbaar omdat Bausch and Lomb kampt met productiebeperkingen. Het spijt ons en we danken je voor het begrip.
Geschatte verzenddatum 1 st. Niet beschikbaar kies parameters

Andere verpakkingen:

Biotrue Lenzenvloeistof 300 ml € 14.85
Roztok Biotrue 120 ml € 5.49

Levering

PostNL
2-3 werkdagen € 2.95
GLS
2-4 werkdagen € 4.45
UPS
1-2 werkdagen € 4.95
DHL
1-2 werkdagen € 5.95
€ 7.90
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 65.00

Biotrue Lenzenvloeistof

Biotrue Lenzenvloeistof is ontworpen als multifunctionele, alles-in-één lenzenvloeistof voor het schoonmaken, desinfecteren en bewaren van alle types zachte contactlenzen. De pH factor van de Biotrue lenzenvloeistof is gemaakt om net hetzelfde te zijn als natuurlijke tranen. Deze vloeistof wordt vervaardigd door gerenommeerde fabrikant Bausch and Lomb. Deze handige resiverpakking is ideaal om mee te nemen op het vliegtuig en bevat bevat 2 x 60 ml en wordt geleverd met bijhorende lenzenhouder en doorzichtig zakje.

Biotrue oplossing word gemaakt in verschillende formaten en voordeelpacks. Bekijk hiervoor ons aanbod Biotrue vloeistoffen.

Comfort en hygiëne voor contactlenzen

Biotrue lenzenvloeistof stopt de denaturatie van bepaalde proteïnen in tranen waardoor deze hun optimale werking tegen vuil en microben behouden, zodat uw lenzen ook langer schoon blijven. De tweezijdige ontsmetting van deze vloeistof wordt verder bijgestaan door de ideale pH factor waarin deze vloeistof werd ontworpen. Tot slot gebruikt Biotrue Hyaluronan (hyaluronzuur), wat natuurlijk in het lichaam en in de oogbal voorkomt, en zo de lenzen vochtig houdt voor optimaal comfort.

Deze oplossing heeft zijn plaats verdient onder lenzenvloeistoffen van hoog niveau zoals Gelone, Laim-Care of Optifree RepleniSH en meer.

Eigenschappen
Fabrikant: Bausch and Lomb
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Vervaldatum: 16 maanden en meer
Inhoud: 2x60 ml
Bruikbaarheid na opening: 3 maanden
Conserveermiddelen: Ja
Handig
alternatief
Populair

Gelone 100 ml

Op voorraad
  • Multifunctionele vloeistof
  • Unieke bevochtiging met hyaluron
  • Zacht voor de ogen
Slechts: € 4.89
Handig
alternatief

Beoordelingen

Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

Opmerkingen

Heb je een vraag?