Herhaal jouw laatste bestelling

Biofinity XR (3 lenzen)

Op voorraad > 100 st.
Aantal stemmen: 125
Prijs € 17.49 per doosje
Primaire attributen

donderdag 21.9.

Reiniger
blank
DHL Express (1–2 werkdag.):
UPS (1–2 werkdagen):
GLS (3–5 werkdagen):
€ 5,95
€ 4,95
€ 3,95

XR Biofinity Contactlenzen

Biofinity XR zijn silicone hydrogel maandlenzen geproduceerd door CooperVision met de mogelijkheid tot continue dragen, wanneer de lens in het oog wordt gelaten tijdens de slaap. Ze zijn bedoeld om een hoge bijziendheid en verziendheid te corrigeren, ze worden dus ook geproduceerd in hoge plus en min dioptrie. 

Water inhoud en zuurstofdoorla­atbaarheid

Het materiaal Comfilcon combineert een hoog watergehalte, samen met een goede zuurstofdoorla­atbaarheid. Biofinity XR brengt evenwicht tussen de verhouding van het watergehalte en de zuurstofdoorla­atbaarheid. 

Hoge permeabiliteit

Silicone is een van de meest hydrofobe (waterafstotend) materialen. Basisregel van hydrogel lenzen – hoe meer water de lens bevat, hoe meer zuurstof erdoorheen dringt. Bij silicone hydrogel materialen, vindt de transmissie van zuurstof en metabolieten plaats op basis van hun vrije doorgang door microscopische kanalen in de lens. 

Technologie AQUAFORM

Technologie AQUAFORM Comfort Science ™ gebruikt een nieuwe silicone monomeer, dat een effectievere zuurstof transmissie door de lens voorziet. Nieuwe technologieën slagen erin om de hydrofiele (water bindend) en siliconen (waterafstotend) componenten te koppelen op een manier die een natuurlijk bevochtigbaar materiaal creëerde. Het watergehalte is in evenwicht in het gehele volume van de contactlens. 

Dosering Biofinity lenzen XR

Biofinity XR contactlenzen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Ze laten ook toe af en toe s’nachts gedragen te worden of zelfs continue. Deze wijze van dragen dient wel te worden goedgekeurd door een oogarts. 

Biofinity XR anti-deposito weerstand

Het materiaal van de lenzen bevat geen ionen (elektrisch geladen deeltjes) zodat de lenzen bestand zijn tegen de accumulatie van eiwit en lipide afzettingen die normaal voorkomen bij de afscheiding van tranen en de externe omgeving. 

Comfortabel dragen

De asferische voorkant verbetert de optische eigenschappen van de lens, de gezichtsscherpte bij weinig licht en laat de correctie van laag astigmatisme en presbyopie toe.
De lens heeft een afgeronde rand dat het comfort voorhoogt en irritatie van de ogen voorkomt.
Het ontwerp van het achterste oppervlak van de lens wordt geconstrueerd door verscheidene krommingen. Dankzij dit design wordt de druk door de lens gelijkmatig over het gehele oppervlak van het oog verspreid. 

Eigenschappen

Sterkte : +8.50 tot +15.00 en -12.50 tot -20.00
Vervaldatum : 24 maanden en meer
Vervangingsschema : 30 dagen
Materiaal: Comfilcon A
Kan je de lenzen 's nachts inhouden? : Ja
Watergehalte: 48%
Zuurstofdoorlaatbaarheid : 128 Dk/t
DIA: 14.0
UV filter: Nee
Inhoud verpakking: 3 lenzen
Producent : CooperVision
BC: 8.6

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • Joyce in 't Zandt

  zijn er ook andere mekren voor siliconen hydrogel lenzen in een mulifocale uitvoering? of is deze Biofinity de enige? kan dat niet goed vergelijken op jullie site namelijk.

  Toegevoegd: 09.03.2017
 • info@alensa.nl

  Beste Joyce,

  De enige Multifocale XR lenzen in onze webshop zijn de Proclear Multifocal XR. Via deze link: multifocale contactlenzen komt u op een pagina met alle multifocale lenzen terecht.

  Toegevoegd: 09.03.2017
 • Ernest Haaimans

  Heb hier voor het eerst mijn Biofinity XR online besteld vanwege de vriendelijke prijs. De lenzen waren bijna drie keer goedkoper dan bij de opticien - de verzandkosten inbegrepen!! Ongelooflijk.

  Toegevoegd: 11.04.2016
 • Henry Bosman

  Ik heb dezelfde lenzen elders besteld en daar staat de Aquaform comfort science op de doos geschreven, op de doos van u niet. Hoe komt dat? Zijn de lenzen van jullie een oudere versie of?

  Toegevoegd: 08.02.2016
 • info@alensa.nl

  Dag Henry, bedankt voor uw vraag! Alle lenzen door CooperVision geproduceerd zijn van de technologie Aquaform comfort science voorzien en het maakt niet uit of het op de doos vermeld staat of niet. Het gaat gewoon om verschillende versies van de verpakking.

  Toegevoegd: 08.02.2016
 • Faya

  Ik ben op zoek naar lenzen met vrij grote minsterkte. Helaas zijn er niet zoveel van zulke lenzen te vinden, dus ben blij Biofinity XR gevonden te hebben. Comfortabele lenzen voor mij en goede prijs.

  Toegevoegd: 03.07.2015

Log in

Log in met

Facebook Google