Biofinity Toric (3 lenzen)

€ 17.95
91% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum vrijdag 19.7. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.95 € 7.45
Andere verpakkingen
Gratis levering voor dit product
€ 17.95
Cadeau ter waarde van maximaal € 7.79 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Biofinity Toric (3 lenzen)

Fabrikant: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.70
Verpakkingsgrootte: 3 lenzen
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 116 Dk/t
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 48%
Productnaam: Biofinity Toric
Lensmateriaal: Comfilcon A
Cylinder extra sterkte: van -0.75 tot -2.25
Sterktebereik: van -10.00 tot +8.00
UV-filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

91%
22 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (7)

Heb je een vraag?
kajol

hallo , ik heb aan mn rechteroog een cilindersterkte van -2,75 en aan mn linkeroog -4,25 is het mogelijk om lenzen te dragen voor mij?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Kajol, kan je voor de zekerheid jouw voorschrift naar info@alensa.nl opsturen? We zullen dan kijken hoe we je kunnen helpen.

agnetha pruijs

Goedemiddag, Ik heb sins kort een nieuwe sterke. Ik heb van de lenzen voorheen de +0,75 met cylinder. -0,75 met as 10 gehad van de Biofinity Toric de cylinder is bij mij veranderd naar -1,00. Zouden jullie mij kunnen vertellen welk merk lens dit wel heeft?

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Ingrid van Meer

Goededag, Momenteel gebruik ik Cooper Vision, type 'options premier toric'. Deze zie ik er op jullie site echter niet bij staan. Wat is in jullie optiek de beste vervanger? Ik vind de opticiën een beetje duur worden. Ik heb bij jullie een aantal types berekend, en dat scheelt me toch behoorlijk wat geld per maand. Graag zie ik van jullie spoedig een antwoord. Met vriendelijke groet, Mvr. van Meer

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ingrid, ​​We raden alle klanten aan om bij het veranderen van lenzen eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen. Options Premier toric zullen van het materiaal Comfilcon A gemaakt worden. Biofinity Toric lenzen zijn van hetzelfde materiaal gemaakt en ze hebben dezelfde DIA en BC. Deze zullen dus de beste vervanger zijn.

An

ik gebruik al jaren Biofinity toric, nu zou ik graag een multifocale lens proberen. Al eerder was dit geen succes. Waar moet ik op letten en moet ik ook rekening houden met het zgn. dominante oog. Is het misschien raadzaam om voor maar één oog een multifocale lens te gebruiken?

Antwoord info@alensa.nl

​Beste An, Torische multifocale lenzen hebben we momenteel niet in de aanbieding. We raden je in ieder geval aan om eerst je opticien te bezoeken en een setje proeflenzen bij hem te halen.​ Als je tevreden zou zijn met de lenzen, plaats een bestelling bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen.

Peter

Lenzen van top kwaliteit! het zijn gewoon de iWear XR Toric Oxygen van Pearle! :O Helemaal hetzelfde.

Carlo

Ik ga voor het eerst bij Alensa bestellen! Ik bem beniuwd, ik zag wel heel veel goede reviews, dus het komt wel goed denk ik .

Annemies B.

Hallo! Hebben jullie toevallig Biofinity Toric proeflenzen? Ik zou ze liever eerst willen proeven voordat ik daarvoor betaal!

Antwoord info@alensa.nl

Beste Annemies,

Bedankt voor uw vraag. Helaas kunnen wij u geen proeflenzen aanbieden. Als verdeler van lensverpakkingen en niet opticiens, kunnen wij enkel met volledige verpakkingen werken. Je kan uiteraard proeflenzen bij de opticien krijgen. Als de lenzen jou passen, kan je deze daarna bij ons aan een veel scherpere prijs dan bij de opticien verkrijgen.