Biofinity Multifocal (6 lenzen)

€ 63.99
92% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.5. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.95 € 7.45
Gratis levering voor dit product
€ 63.99
Cadeau ter waarde van maximaal € 6.59 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Biofinity Multifocal (6 lenzen)

Fabrikant: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Toegevoegde sterkte: +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 142 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 48%
Productnaam: Biofinity Multifocal
Lensmateriaal: Comfilcon A
Sterktebereik: van -10.00 tot+6.00
UV-filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

92%
130 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (37)

Heb je een vraag?
JJ van Cleef

Hebben jullie ook de Biofinity Toric Multifocal?

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Biofinity Toric Multifocal hebben we in ons assortiment helaas niet.

Yvonne Albers

Is er van de Biofinity multivision (comfilcon A) ook een daglens beschikbaar? Zo niet, is er een ander merk die ermee overeenkomt zoals deze daglens?

Antwoord info@alensa.nl

Hartelijk dank voor je vraag. Helaas bestaat het niet, indien jij naar daglenzen wilt overstappen raden wij je aan om een opticien te bezoeken.

Jose Straatman

Is het ook mogelijk om de gekleurde lenzen als varifocale lenzen te bestellen? Groet José

Antwoord info@alensa.nl

Beste José, We hebben helaas geen multifocale kleurlenzen in ons assortiment. Je kan eventueel de sferische kleurlenzen met een leesbril combineren.

Fred

Na jarenlang Bausch&Lomb PureVision (balafilcon A) wilde ik beter computer en lees eigenschap. En kwam hier uit met een N en D combi. Ik krijg deze CooperVision lenzen echter bijna niet uit. Al 40 jaar daar nooit problemen meegehad en ook de Bausch&Lomb floepten zo uit. Nu sta ik minutenlang te ploeteren en krijg rode ogen die nog lang zeer doen. Soms krijg ik ze dan eindelijk uit, soms hou ik ze dan maar een nachtje in. Ik ben bang dat zo op den duur mijn ogen beschadigen. Heeft iemand een tip. Of zijn er vergelijkbare lenzen met deze CooperVision die net zo makkelijk uit te nemen zijn als de Bausch&Lomb?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Fred, Het spijt ons dat het uitnemen van de lenzen lastig is. Soms helpt om ogen met oogdruppels alvast wat vochtiger te maken, dan beweegt de lens makkelijk op het oog. Indien de lens echter te vast op het oog zit, dan zou het beter zijn om dit met jou opticien te bespreken. Misschien is de vorm van de lens niet voor jou geschikt.

Husna Azizi

Ik gebruik nu Air Optix Plus HydraGlyde Multifocale lenzen beide ogen sterkte +3.00 ADD sterkte HI( MAX ADD +2.50 Ik zou iets scherp en beter in de verte willen zien . Wat raad U mijn aan ? in verte borden goed kan zien

Antwoord info@alensa.nl

Beste Husna,

In dat geval zal het beter zijn om dit met jouw opticien te bespreken. Hij kan of de sterkte aanpassen of een ander merk lenzen aan jou aanbevelen. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt echter een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Husna Azizi

Goedemorgen. Beste. Wat is verschil tussen + 2.50 N. En +2.50 D

Antwoord info@alensa.nl

Beste Husna, Bedankt voor jouw vraag. D en N worden door CooperVision gebruikt om het verschil tussen het dominante en niet-dominante oog te maken. Bij het dominante oog D is het leesgedeelte aan de rand van de lens, bij het niet-dominante oog in het midden. De lenzen worden in verschillende combinaties voorgeschreven DD, NN of DN.

Monique van Kesteren

Ik gebruik nu de volgende sterktes: Rechts +1.25 + 2.50 D Links +1.5 + 2.50 N Ik zou iets beter willen lezen wat raadt u mij aan? Welke sterkte zou voor links beter kunnen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Monique, Bedankt voor je bericht. Als je met de lenzen niet goed kan lezen, dan zou het beter zijn om een opticien te bezoeken en je ogen opnieuw te laten meten. Jouw sterkte of leessterkte is waarschijnlijk veranderd. Het zou ook kunnen dat je andere lenzen nodig hebt.

Michael Heffels

Beste lenzen die er te krijgen zijn in het multifocale spectrum. Draagbaarheid en comfort, maar vooral zicht is top. Beter dan dit wordt het niet.

Dini

Heb nu lenzen met een N hierbij lees ik beter maar voor veraf zie ik wat wazig. Waar ligt dat aan

Antwoord info@alensa.nl

Beste Dini, Bedankt voor je vraag. N lenzen hebben het leesgedeelte in het midden van de lens en het is mogelijk dat dit een invloed op jouw zicht hebt. Als je met deze lenzen niet tevreden bent, bespreek het met jouw opticien. Hij kan sterktes aanpassen of andere lenzen aanbevelen.

Jerry Gout

IK heb dominant D en N nodig. Als ik een verpakking van 6 koop, krijg ik dan 3X N en 3X D ? Betreft Biofinity Multifocal.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Jerry, Bedankt voor je vraag. Als je een verpakking met 6 lenzen koopt, dan krijg je of 6*N of 6*D. D en N kies je bij de add sterkte.

Anoniem

Wat is de dikte van deze lenzen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste, Maandlezen zijn meestal dikker dan daglenzen maar het draagcomfort hangt van meerdere factoren af. Als je deze lenzen wil uitproberen, haal even proeflenzen bij je opticien.

Marjan van den Oetelaar

Hallo, ik draag momenteel zachte lenzen van Byo Comfort, afstand 2,25 met leesgedeelte 2,0. Welke lenzen kunt u me adviseren om dan te kiezen van jullie, is dat de Bionfiny Multifocal? En als ik dan 2,0 Add moet ik dan kiezen voor D of N?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Marjan, Kan je ons misschien een foto van de blister (de individuele verpakking van de lens) opsturen, zodat we de naam van het materiaal en andere parameters kunnen bekijken en een goede alternatief kunnen aanbevelen? Alvast bedankt voor je medewerking.

van hal

Is er een mogelijkheid om stickervellen met links/rechts aanduiding te bestellen bij jullie (Ik heb lenzen met verschillende sterkte en wil soms de lezen houders los meenemen dus zonder hoofdverpakking)

Antwoord info@alensa.nl

Beste Paul,

We hebben helaas geen stickers in ons assortiment maar je kan gewone stickers gebruiken.

Michel Spans

Hallo heb nu multifocale type D en type A 8.6-14 +0,75 -+1.5 De zachte lenzen waar ik mee begonnen ben bij de opticien zijn maand lenzen maximaal zuurstof doorlatend en voor een draagtijd meer als twaalf uur per dag, daarnaast zijn ze iets gekleurd. Ik zie door de bomen het bos niet meer welke lenzen zou ik van jullie moeten hebben ?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Michel,

We zijn blij dat je lenzen bij ons wil bestellen. Stuur ons alstublieft een foto van de blister en we zullen het juiste alternatief voor je vinden. Als op de blister Comfilcon A multifocal staat, dan heb je hoogstwaarschij­nlijk Biofinity Multifocal nodig.

Anette

Ik draag op dit moment één lens, multifocaal, +0,50 en +2,00 N (linker oog) (Pearl I-wear oxygen) Welke lens uit jullie assortiment kan ik hiervoor als beste alternatief kiezen? En welke lensvloeistof is aan te raden?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Anette,

We kunnen je Biofinity Multifocal als alternatief aanbieden. Deze zijn door CooperVision van het materiaal Comfilcon A gemaakt en hebben BC 8.60 en DIA 14.00. Deze informatie zou ook op de verpakking van je lenzen moeten zijn.

Indien je gevoelige ogen hebt, of indien je allergisch bent, is het beter om de nieuwe vloeistof met je opticien te bespreken. Indien je allergisch bent, is het noodzakelijk om de bijsluiter te lezen. Tot de meest populaire vloeistoffen behoren OPTI-FREE Express en OPTI-FREE PureMoist. Als je gevoelige ogen hebt, dan kunnen we je Biotrue of ReNu MPS Sensitive Eyes vloeistoffen aanbevelen. Een van de best verkochte vloeistoffen is ook Gelone. Alle vermelde vloeistoffen zijn geschikt voor het reinigen en bewaren van zachte contactlezen.

M.Waalwijk

Wat betekent de toevoeging N of D achter de sterkte ADD?

Antwoord info@alensa.nl

Beste, D en N worden door de producent CooperVision gebruikt en staan voor het dominante en niet-dominante oog. Ze hebben invloed op de positie van het leesgedeelte. Indien je op de lenzen met D en N gewend bent, kan je met de gewone multifocale lenzen minder goed zien.

wim kingma

Hebben jullie ook multifocale lenzen met cylinder?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Wim, We hebben helaas geen multifocale torische lenzen in ons assortiment.

Cees

Is er een goed alternatief voor iWear XR Oxygen relax (8,6 / 14.00 / -3,50 en de iWear XR M Oxygen presbyopia (8,6 / 14.00 / -3,75 / +2 / N

Antwoord info@alensa.nl

Beste Cees, Indien je alternatieven van iWear lenzen zoekt, raden we je aan om deze pagina te bekijken.

Machiel Schippers

Hallo, ik heb een aantal vloeistoffen (van Pearle) geprobeert en kwam uiteindelijk uit bij Iwear sensiclean peroxide. Daarmee verdraag ik tot nu toe mijn lenzen het best. Ik heb droge en gevoelige ogen en dus snel last van mijn lenzen. Ik wil lenzen bij jullie gaan bestellen omdat het aantrekkelijk is qua prijs. Maar ik wil wel de meest geschikte vloeistof gebruiken. Nu gebruik ik even AOsept plus om uit te proberen maar dat geeft duidelijk minder draagcomfort. Wat beveel je me aan om te gebruiken?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Machiel,

We hebben helaas geen direct alternatief voor de lenzenvloeistof van Pearl. Indien je met een peroxide vloeistof tevreden bent, kan je EasySept of Oxysept 1 Step uitproberen. Ons assortiment peroxide vloeistoffen vind je hier.

marleen robbers

Ik bestel 6 lenzen per doosje en na betaling lees ik dat als ik doosjes van 3 had besteld ik goedkoper uit was geweest Biofinity multifocal. Dit voelt niet goed.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Marleen,

Het spijt ons dat je met onze prijzen niet tevreden bent. De standaardprijs van Biofinity Multifocal 6 lenzen is lager dan de standaardprijs van twee verpakkingen Biofinity Multifocal 3 lenzen. Het kan gebeuren, dat er een korting op de Biofinity Multifocal 3 lenzen was en daarom waren deze lenzen goedkoper.

Ingrid van der Meer

Ik kijk online om mijn nieuwe contactlenzen te bestellen.Kwam ook bij jullie bedrijf uit. Bij Biofinity kan ik alleen de sterkte van de lenzen invullen, maar niet de toevoeging. (heb b.v. in 1 oog +1.50 en een toevoeging van +2.50).

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ingrid,

Bedankt voor jouw vraag. Heb je misschien multifocale lenzen nodig? Bij Biofinity Multifocal kan je zowel de sterkte als ADD sterkte (voor lezen) invullen. Informatie over ADD sterkte en dominant en niet-dominant oog vind je op het doosje.

T. Jansen

Ik ben in afwachting van een kleine ingreep aan mijn wimpers (groeien verkeerde kant op). Ik het mogelijk om voor 3 maanden te bestellen? Hoe moet ik doen dat aanpakken?

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Bedankt voor jouw vraag. We hebben deze lenzen ook in verpakking met 3 lenzen.

Anneroos Noppen

Goedemiddag, Zitten er 6 maandlenzen in een verpakking? Ik vind het verschil qua prijs namelijk zeer groot met de opticien waar ik ze normaliter altijd koop. Daar betaal ik per 6 maandlenzen aanzienlijk meer. Kunt u mij uitleggen hoe dat kan? vrgr Anneroos Noppen

Antwoord info@alensa.nl

Beste Anneroos,

We zijn enkel een webshop en we hebben geen winkels, ook niet in andere landen waar Alensa pakketjes heen stuurt. Verder ligt ons magazijn en ook het kantoor in Tsjechië. Zo proberen wij dus altijd de goedkoopste te zijn.

Lien Brouwer

Super lens! Ik ga ze zeker weer hier bestellen als ik door me voorraadje heen ben. Alleen even rekening houden met de levertijd. Het is niet vandaag bestellen in morgen in huis. Maar als je dat weet is dat geen probleem.

J.J. Brouwer Brouwer

@Christel je kan er ook 6 bestellen

Christel

Ik vind het raar dat ik meteen 12 lenzen moet bestellen! Waarom niet mogelijk 1 of 2 paar? Je ogen veranderen, bij mij wel. Dan heb ik er veel teveel op voorraad. Dus bestel ik niet, jammer!

Antwoord info@alensa.nl

Beste Christel,

Verkopers zoals Alensa handelen enkel in volledige verpakkingen. TopVue lenzen bij Alensa, echter, hebben een geld-terug-garantie. Lees goed deze voorwaarden na indien je TopVue lenzen wil testen.

Samantha

Mijn bestelling was binnen 2 dagen op het afhaalpunt gearriveerd. Wat fijn dat het bij mijn kapper was, heb ook mijn haren laten knippen.

Liba Tori

Inmiddels is mijn zoon terug uit het buitenland en bij het inloggen in zijn account bleek, dat het probleem lag in het feit, dat zijn PAYPAL rekening de bestelling niet liet doorgaan. Nadat er via IDEAL betaald is, zijn de lenzen binnen enkele dagen thuis geleverd. Probleem opgelost. Mijn excuses voor dit ongemak mijnerzijds. Mea culpa. Terwille van de billijkheid zal ik in de commentaren op Uw webpagina dit bericht plaatsen, zodat het voor andere klanten duidelijk is hoe deze kwestie afgelopen is. Bovendien ervaar ik het als zeer attent, dat U nog navraag doet over mijn probleem. Hartelijk dank voor Uw fijne dienstverlening.

Liba Tori

Via mijn zoon heb ik een maand geleden een pakje BIOFINITY lenzen besteld. Deze heb ik nog niet toegezonden gekregen en er wordt via zijn online rekening gemeld, dat ze niet voorradig zijn. Boven op Uw webpagina staat echter vermeld, dat er 500 stuks op voorraad zijn. Ik heb dan 2 vragen: 1. -Indien deze nog altijd niet voorradig zijn, kunt U mij dan melden wanneer ik mijn lenzen dan wel kan verwachten ? 2. -Is het mogelijk om het reeds door mij overgemaakte aankoopbedrag te storneren, indien de bestelling niet binnen een afzienbare periode geleverd kan worden ?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Liba,

Helaas kunnen wij u in ons systeem niet vinden (waarschijnlijk omdat de bestelling op de naam van uw zoon is geplaatst). U kan ons mailen naar info@alensa.nl, graag de bestelnummer in de email vermelden. Dan kunnen we alles checken en kijken, wat er fout is gegaan.

De algemene indicatie bij elk product “X st. op voorraad” duidt op de algemene aanwezigheid van dit product in ons magazijn. In geen geval is deze indicatie van toepassing op specifieke parameters met als gevolg dat een bepaalde combinatie misschien niet in voorraad is.

Sandra ter Veeren

Kan ik eerst een Biofinity multifocal proeflens van u krijgen voordat ik ze voor 6 maanden ga bestellen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Sandra, bedankt voor uw vraag! Helaas verkopen wij geen Biofinity proeflenzen.

Janneke van Klaveren

Waarom verschilt elke keer weer de prijs van deze Biofinity multifocale lenzen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Janneke,

De prijzen kunnen verschillen doordat de producent prijsveranderingen doorvoert. Daar het niet toegelaten is om de lenzen veel goedkoper te verkopen dan andere aanbieders zijn wij genoodzaakt deze prijsveranderingen te volgend. Wij danken u voor uw begrip.

Jeroen van den Akker

Ik ben heel tevreden met deze Biofinity multifocale contactlenzen. Zij hebben een hoge watergehalte net zoals zuurstofdoorlaatbaarheid, wat heel goed is voor mijn zachte ogen.

Gerry Poels

Hoe kan het dat deze lenzen zoveel goedkoper zijn dan bij een contactlenzenspecialist? Zit er verschil in kwaliteit?

Antwoord info@alensa.nl

Goedemorgen, bedankt voor uw vraag! Omdat wij met zo veel Europese landen zaken doen is het dan mogelijk dankzij het grote aantal goederen heel lage prijzen te hebben. Er is geen kwaliteitsverschil, het gaat altijd om originele producten direct van de originele fabrikanten.

Jules

Wat betekent D en N bij de sterktes van deze lenzen? Ik ben dit nooit eerder tegengekomen en ben nu in de war over welke te bestellen... Alvast bedankt voor uw antwoord.

Antwoord info@alensa.nl

Goedemorgen Jules, Bedankt voor uw vraag! D staat voor de toevoeging voor het dominante oog en N voor het niet-dominante oog. Uw oogarts zal vaststellen of dit uw geval is en welke parameters u moet bestellen.

Vivienne

Voor mij zijn dit de beste multifocale lenzen, ik zie even goed als toen ik geen zicht problemen had. En je kan er zelfs mee slapen dus je moet niet meer nadeken over de zorg van lenzen. Super

Benny

Goede service, exact mijn lenzen van de opticien maar goedkoper

Jan

deze lenzen geven mij echt uitstekend zicht voor en veraf en ook dichtbij!