Biofinity (6 lenzen) + Laim-Care 400 ml

€ 34.88
90% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Biofinity (6 lenzen)
Geschatte verzenddatum vrijdag 24.3. kies parameters
Oorspronkelijke prijs € 25.89
Laim-Care 400 ml
Geschatte verzenddatum vrijdag 24.3. kies parameters
Oorspronkelijke prijs € 11.49

Andere verpakkingen:

Gratis levering voor dit product
€ 37.38 € 34.88
Cadeau ter waarde van € 7.98 voor bestellingen boven € 80.00

Biofinity + Laim-care lenzenvloeistof

Biofinity zijn silicone-hydrogel maandlenzen met een unieke combinatie van een hoog watergehalte (48%) en een extreem hoge zuurstofdoorla­atbaarheid (160 Dk/t). Dit in combinatie met de unieke eigenschappen van het materiaal Comfilcon A maakt deze lenzen op het moment tot de top op het gebied van contactlenzen. Deze lenzen worden vervaardigd door CooperVision en maken deel uit van de populaire Biofinity productfamilie. Deze voordeelverpakking bevat 6 stuks Biofinity maandlenzen en 400 ml Laim-care lenzenvloeistof.

Hoge waterinhoud en hoge zuurstofdoorlating van Biofinity

Biofinity hebben een extreem hoge waarde zuurstofdoorla­atbaarheid en hoog watergehalte dankzij Aquaform™ technologie voor optimaal draagcomfort. De siliconen zorgen voor voor het transport van zuurstof en hoewel deze water afstoten, bevat de lens toch genoeg water dankzij de hydrogel, die water bindt. Deze materialen werden evenredig over de lens verdeeld.

Biofinity: Bestand tegen vuil en afzettingen

Comfilcon A, het gebruikte materiaal in Biofinity, is bestendig tegen proteïnenvorming en aanslag van lipiden dankzij innovatieve eigenschappen die de lens niet-ioniserend maken.

Optische kracht en langdurig dragen van Biofinity

Het asferisch ontwerp en de afgeronde randen zorgen voor comfort en een sterke optische correctie. De randen helpen tegen irritatie en rode ogen, alsook om de druk evenredig te verdelen over het oog. De asferische opbouw helpt de zichtbaarheid in lage lichtomstandigheden en kan zelfs lage waarden van astigmatisme corrigeren. Voor een hogere correctie van astigmatisme zijn echter torische contactlenzen nodig.

Verder, onder normale omstandigheden maandelijks (na 30 dagen) te vervangen (overdag inhouden en 's nachts uitdoen), maar dankzij geavanceerde technologie is er de optie ze onafgebroken te dragen voor periode van 7 dagen (6 nachten), wat Biofinity mogelijk tot continue contactlenzen maakt. Hiervoor dient echter steeds een opticien of arts geraadpleegd te worden!

Laim-care lenzenvloeistof

laim-care is een vernieuwende lenzenvloeistof die een voor het lichaam zeer effectief natuurlijk smeermiddel gebruikt - natriumhyaluronaat. Deze stof komt natuurlijk voor in de oogbal en bevordert smering en genezing. Deze vloeistof is geschikt voor alle typen zachte contactlenzen waaronder hydrogel, silicone-hydrogel en gekleurde lenzen. Verder is Laim-care uiterst geschikt voor gebruikers met gevoelige ogen.

Eigenschappen - Biofinity (6 lenzen)

Fabrikant: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 160 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 48%
Productnaam: Biofinity
Lensmateriaal: Comfilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
UV-filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Eigenschappen - Laim-Care 400 ml

Fabrikant: Esoform
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Inhoud: 400 ml
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Bruikbaarheid na opening: 3 maanden
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

90%
47 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (2)

Heb je een vraag?
Ignés

Wat betreft de Biofinity lenzen, ervaringen zijn in het algemeen positief. Ze zijn comfortabel overdag en ook na twee tot drie weken dragen wordt mijn zicht niet wazig. En hier koop ik bovendien Biofinity voor de beste prijs. Ik kom zeker weer terug.

David

Hallo, wat voor type is de laim-care vloeistof in dit pack?

Antwoord info@alensa.nl

Hallo David, bedankt voor uw vraag! Laim-Care is een multifunctionele all-in-one lenzenvloeistof die u kan gebruiken om uw lenzen te spoelen, reinigen en bewaren. Het hydraterende hyaluronzuur zrogt ervoor dat uw lenzen aangenaam vochtig blijven tijdens de draagperiode.