Biofinity (6 lenzen)

€ 28.99
94% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 22.4. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.95 € 7.45
Andere verpakkingen
Gratis levering voor dit product
€ 28.99
Cadeau ter waarde van maximaal € 15.39 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Biofinity (6 lenzen)

Fabrikant: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 160 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 48%
Productnaam: Biofinity
Lensmateriaal: Comfilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
UV-filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

94%
58 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (42)

Heb je een vraag?
Peter Janssen

Hallo, ivm nachtdiensten gebruik ik nu de maandlenzen biofinity vanwege de hoge zuurstof doorlaatbaarheid. Als ik nu zou willen overstappen naar daglenzen, welke komen dan het dichtste in de buurt?

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant, Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Klant

Goedemorgen. Ik zie bij het invullen geen D of N staan. Klopt dit ?

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

D en N bestaat alleen in het kader van ADD sterkte bij multifocale lenzen.

Nicole Trebus

Ik draag de maandlenzen van Biofinity -2.00 Welke vergelijkbare daglenzen kan ik als alternatief bestellen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Nicole, Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

M

Is deze lens identiek aan Eyexpert silk?

Antwoord info@alensa.nl

Beste, Kan je ons alstublieft een foto van de blister opsturen? Op basis van de gegevens op de folie (de naam van het materiaal), kunnen we kijken of deze lenzen een goed alternatief zijn.

MCM

Ik merk dat ik een scherper stabieler zicht heb met een BC 8.7 i.p.v. 8.6. Is dat mogelijk of puur toeval. en maakt het verder qua scherpte en comfort uit naar BC 8.8 van 8.7 of blijft het gelijk aan 8.7.

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant, Elk merk lenzen heeft zijn eigen ontwerp en wordt van een ander materiaal gemaakt wat invloed op het draagcomfort en de stabiliteit van de lens heeft. BC en DIA hebben ook een invloed op de vorm van de lens maar andere factoren spelen een belangrijke rol. Als de lens niet goed op het oog zit, is de kwaliteit van zicht minder goed. Daarom controleert de opticien of de proeflenzen goed op het oog zitten.

Hennie De Graaf

Geweldige lenzen, gebruik ze al jaren!!

Margriet Berger

Ik wil voor het eerst lenzen digitaal bestellen en ik weet niet welke BC en Dia waarde ik moet invullen. Mijn recept is: Biofinity Multifocal- 6 pack rechts: Sph -7.50 Add +2.00 Vis 0.95 links: Sph -7.50 Add +2.00 Vis 1.00 En wat kost een 6 pack?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Margriet, BC en DIA kan je bij Biofinity Multifocal niet kiezen. Als je niet zeker bent, hoe je de andere sterktes moet invullen, stuur ons een foto van de blister (de individuele verpakking van de lens) en we zullen je meer informatie opsturen.

Anna

Vraag: gebruik deze lenzen al een tijd, maar krijg de laatste tijd last van rode randen om mijn iris. Zijn dit lenzen met de hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Anna,

Biofinity zijn één van de beste maandlenzen met hoge zuurstofdoorla­atbaarheid. Het is echter mogelijk dat daglenzen voor je ogen beter zullen zijn. We raden je aan om je opticien te bezoeken, je ogen laten controleren en zijn advies in verband met het dragen van contactlenzen te volgen.

hendrik bos

Geweldige lenzen gebruik ze al een paar jaar, vorige maand voor eerst iets anders geprobeerd Bausch + LOMB Purevision 2 , na 2 dagen biofinity weer besteld.

Anja

Al veel lenzen geprobeerd maar dit zijn de beste!!! Ook de multifocale al geprobeerd maar daar heb ik een probleem mee voor ver te zien, dichtbij dan weer prima. Dus dan maar een leesbrilletje en deze fantastische lenzen voor de ganse dag.

Astrid Volders

Prima lenzen. Voorheen last van eiwit afzetting waardoor lenzen binnen een paar dagen niet meer goed waren. Met deze nergens last van. Zeer tevreden.

A.van O

Waardeloze lenzen. Als ik ‘s morgens wakker wordt moet ik niet knipperen met mijn ogen want dan is de lens er uit. Als ik ‘s avonds tv zit te kijken moet ik ze uit doen want zijn dan zeer droog. Geen succes Er staat dat je ze ‘s nachts in mag houden maar is niet te doen zo droog

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant, Het spijt ons dat je met deze lenzen niet tevreden bent. De lenzen kunnen 7 dagen (6 nachten) onafgebroken gedragen worden, maar het is beter om hiervoor eerst een opticien of arts te raadplegen.

Jc Van Doesburg

Dit zijn echt toplenzen zitten perfect echt een aanrader

Charles Weijermans

ik heb deze lenzen al jaren, echt super lenzen.

A Rutgers

Deze vind ik geweldig. Heb net andere gekocht, maar mis nu al deze!

A Rutgers

Deze vind ik geweldig. Heb net andere gekocht, maar mis nu al deze!

Martijn

Veel goedkoper dan bij de opticien! Fijne, zachte lenzen. Echt een aanrader.

Merel Koster

Ik ben heel tevreden met deze lenzen.

Mireille Hofman

De lenzen zitten inderdaad fantastisch maar alleen voor 2 weken. Daarna voel ik een rand waardoor ik denk dat deze verkeerd om zit. Bij het draaien van de lens maakt het echter geen verschil. Ik doe ze iedere avond uit, misschien dat dit komt door het vaak in en uit doe.... Ik ga nu proberen de lenzen een paar dagen in te houden waardoor dit misschien wordt vermindert en hierdoor wel een maand meegaan. Al met al moet ik zeggen dat ik deze maandlenzen (voor mij 2 wekelijks) weer zou bestellen. Ze zitten echt heerlijk en voor deze prijs is het ook voor 2 wekelijks gebruik goed te doen!!

Antwoord info@alensa.nl

Beste, indien u nog problemen zal ervaren, raden wij u aan om de lenzen bewaren en dan via info@alensa.nl contact op te nemen met de klantenservice. Zij zullen u helpen en de procedure voor de kwaliteitscontrole uitleggen.

Marjo Van Rijn

Wat een toplenzen.ik heb met andere lenzen onwijs last van droge ogen. Met deze vergeet ik bijna dat ik ze in heb. Had ze ook nog eens snel in huis.

Judith Duitman

Ik had veel last van droge ogen en al diverse lenzensoorten geprobeerd. Biofinity zijn superfijne lenzen. Makkelijk in te zetten en ik heb helemaal geen last meer van droge ogen. Ik draag de lenzen van 8.00 tot 24.00 uur. Ik ben hier heel blij mee.

Anoniem

Hoelang mag ik deze lens per dag dragen? 12h of 16h als ik 30 dagen het wil gebruiken? Mvg,

Antwoord info@alensa.nl

Beste, u kan de Biofinity lenzen dragen gedurende 30 dagen zonder ze uit te nemen wegens de unieke extended wear eiegenschappen. Echter raden wij u wel aan om eerst overleg te plegen met uw oogarts of dit type van lenzen dragen geschikt is voor u.

Geert Martens

Ik kom hier altijd graag terug om de biofinity lenzen te bestellen. Goede service en snelle levering, tot heden geen probleem gehad.

ina gomperts

is het mogelijk deze maandlenzen ook overnacht te dragen?

Antwoord info@alensa.nl

Dag Ina. Bedankt voor uw vraag! Het is inderdaad mogelijk de Biofinity lenzen ook overnacht te dragen - de draagperiode wordt maar daardoor verkort tot 7 dagen en 6 nachten ipv één maand.

Daan

super service en zo goedkoop hier! Groot verschil met de opticien

Janneke

top leznen

Gina

Sinds ik Biofinity draag heb ik geen enkele problemen meer met het continue dragen van mijn lenzen. Ze zijn zeer comfortabel, zelfs tegen het einde van de maand.

Veronica

Ik heb echt wel lenzen nodig met een grote zuurstofdoorlatendheid en deze zijn hier echt goed voor. Het nadeel is dan weer dat ze echt dun zijn en soms moeilijk in te zetten zijn.

Ilana de Coninck

Ik sliep nooit met lenzen in omdat mijn ogen heel droog aanvoelden als ik wakker werd, maar deze Biofinity lenzen zijn geweldig. Ik kan ze een hele week inhouden en er mee slapen en mijn ogen voelen nooit moe of droog aan in de ochtend.

Rozemarijn

Hallo, Mijn vriend is echt super enthousiast over de lenzen en nu denk ik erover om ze zelf te kopen. Maar ik wou eerst eens vragen of ze wel geschikt zijn voor gevoelige ogen. Bedankt

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Rozemarijn, bedankt voor uw vraag! Als u gevoelige ogen heeft raden wij u om uw oogspecialist te raadplegen. Deze kan alle nodige metingen uitvoeren om de meest geschikte lenzen voor u te bepalen. De overgevoeligheid kan veroorzaakt worden door het materiaal van de lenzen, de eigenschappen en gebruikte lenzenvloeistof. Zonder deze informatie is het moeilijk in te schatten of deze lenzen voor u geschikt zullen zijn.

Joy

Trouwe gebruiker van deze lenzen, super om ze zo laag geprijsd te vinden online!

Angelina

Iets duurder dan andere lenzen maar ze zijn het waard.

Rina

Hallo, ik ben echt tevreden van deze lenzen maar ik kan er zelfs geen minuut in slapen. Als ik wakker word zijn mijn ogen heel droog en rood. Als ik dan oogdruppels gebruik is het wel weer goed. Kan u mij zeggen wat het probleem is?

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Rina, bedankt voor uw vraag. Biofinity lenzen zijn geschikt voor een continue draagschema (dag en nacht). Echter is deze manier van lenzendragen niet geschikt voor iedereen. Wij raden u aan om uw oogarts te raad plegen over het continue gebruik van lenzen en de geschiktheid voor uw ogen.

Phebe Keesmaat

Hey, ik gebruik de Biofinity lenzen met een curve van 8,6 en DIA 14,. Ik wil graag daglenzen kopen voor de zomer. Kan u mij een paar aanraden?

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Phebe, Bedankt voor uw vraag! De keuze van nieuwe (dag)lenzen kan u best bespreken met uw oogspecialist. Het is moeilijk om te bepalen welke lenzen het best bij u zullen passen. Dit hangt namelijk niet alleen af van de sterkte, basiscurve en diameter. Ook eigenschappen zoals het gebruikte lensmateriaal, waterinhoud en zuurstofniveau zijn van groot belang. Uw oogspecialist zal de nodige tests uitvoeren om de optimale combinatie in daglenzen voor u te bepalen.

Victoria

Goede lenzen voor langdurig dragen en voelen goed voor meerdere dagen.

Cornelia Jong

Ik ben bijziend en ik raad deze lenzen van Coopervision aan.

Angela

Zeer goed voor droge ogen.

Bas

Kunnen deze lenzen ook snachts tijdens slapen gedragen worden?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Bas, bedankt voor je vraag. Dit zijn lenzen die inderdaad s ’nachts gedragen kunnen worden. Voor deze wijze van dragen is een positief advies van uw oogspecialist nadrukkelijk aanbevolen.

Pleun

Volledig tevreden met deze lenzen. Draag ze nu voor 3 jaar en nooit problemen gehad.

Lucy

Nu voor 2 maanden geprobeerd. Zeer comfortabel en geen jeuk.

Samanta

Deze lenzen destijds aangeschaft wegens kortingsactie. Vaste keus voor mij van nu af aan.

Jasmijn

Biofinity zijn beste lenzen die ik heb geprobeerd. Hogere zuurstofdoorlaatbaarheid en watergehalte in vergelijking met soortgelijke lenzen. Ik draag ze soms 16 uur achtereenvolgens zonder klachten.