Biofinity (3 lenzen)

€ 15.95
98% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 22.7. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.95 € 7.45
Gratis levering voor dit product
€ 15.95
Cadeau ter waarde van maximaal € 7.79 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Biofinity (3 lenzen)

Fabrikant: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 3 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 160 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 48%
Productnaam: Biofinity
Lensmateriaal: Comfilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
UV-filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

98%
2147 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (9)

Heb je een vraag?
Carolien

Goedemiddag, Voorheen had ik de clariti elite, helaas gaat deze eruit. Nu begreep ik dat dit de vervanger is. Alleen is de diameter 0.2 kleiner per lens. Welke adviseert u eventueel? Mvg, Carolien

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant, Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Cindy

Hartelijk dank voor je bericht. https://www.alensa.nl/biofinity-3-lenzen Biofinity maandelijkse contactlenzen - 3 stuks

johanna

u biedt korting aan op de producten, echter er is geen link als ik de bestelling plaats.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Johanna, Het spijt ons dat je problemen met onze kortingen hebt. Elke korting is met een promocode verbonden. Je moet de code in de eerste stap in de bestelling invullen om de korting te activeren. Zou je daarmee problemen hebben, aarzel niet ons te schrijven (info@alensa.nl).

Bjorn

Ik heb deze lens vorige keer besteld, maar helaas bevallen ze niet. Mijn ogen zijn namelijk te snel vermoeid wanneer ik deze lenzen draag waardoor ik moeite heb om een hele dag vol te maken en ze meestal eerder uit doe. Welk alternatief kunt u me aanbieden? Het maakt mij niet uit of het 2-weekslenzen of maandlenzen zijn.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Bjorn, Het spijt ons dat je met de bestelde TopVue Premium lenzen niet tevreden bent. We hebben je meer info over TopVue geld-terug-garantie per e-mail verstuurd.

Amy

Oh en zijn het nachtlenzen? Ik kom er niet helemaal uit. Ik wil gewoon maandlenzen van Biofinity...

Antwoord info@alensa.nl

Beste Amy, Deze lenzen zijn in de eerste plaats maandlenzen. Indien ze gebruikt worden zoals maandlenzen normaal worden gebruikt, zijnde overdag gedragen en 's nachts in de houder met vloeistof, dan volgen ze een normaal vervangingsproces na 30 dagen. Echter, de technologie in deze lenzen laat een tweede soort gebruik toe, zijnde een onafgebroken dragen zonder de lenzen 's nachts uit te doen. In dit geval gaan de lenzen wel niet zo lang mee als de normale 30 dagen en moet je ze na 7 dagen vervangen. We raden je aan dit nooit te doen zonder uitdrukkelijk advies van de opticien of oogspecialist. Dus deze lenzen zijn normale maandlenzen van Biofinity, maar hebben een extra optie om gedurende 7 dagen als nachtlenzen gebruikt te worden.

Amy

Hallo, er staat bij de beschrijving dat deze lenzen elke 7 dagen moeten worden vervangen? maar ik kreeg deze bij maandlenzen.. zijn het nou maandlenzen of weeklenzen?

Denise Verbakel

Hallo, Welke vloeistof kan ik hier het beste bij gebruiken?

Antwoord info@alensa.nl

Geachte mevrouw Verbakel,

Alle vloeistoffen die wij aanbieden zijn bedoeld voor het gebruik met alle soorten zachte contactlenzen. Indien u last heeft van heel gevoelige ogen of allergieën, zou ik u aanraden om goed op de inhoud van de vloeistoffen op te letten en ev. eerst overleg te plegen met uw oogarts voordat u een nieuwe merk vloeistof gaat bestellen.

Joop Kuijpers

Jullie hebben wel de beste Biofinity aanbieding online. Ik hoop dat de prijs niet gaat veranderen!!

Anoniem

super flexibele lenzen en bovendien ben ik van dat gekriebel van lenzen af sinds ik deze gebruik