Herhaal jouw laatste bestelling

Betalingsmethoden voor contactlenzen bij Alensa

beveiligde betaling garantie stempel - Alensa

Onze webshop beschikt over onderstaande betaalmethoden:

Beveiligde betaling

Wij verzekeren jou dat alle betalingen op een veilige en beschermde manier worden uitgevoerd. Jouw gegevens worden enkel gebruikt om de betaling tot stand te brengen en zullen in geen geval worden doorgegeven aan andere partijen.

Online betalen

Indien je kiest voor online betaling met creditcard, iDeal of Paypal word je direct na het plaatsen van de bestelling automatisch doorverwezen naar een beveiligde website van één van onze partners waar je vervolgens de betaling veilig kan uitvoeren. Je kan de online betaling tevens uitvoeren vanuit het overzicht van jouw bestellingen via “Online betalen”. Let er wel op dat de betalingslink enkel geldig blijft voor 30 minuten.

Betalen via bankoverschrijving

Indien je besluit voor een betaling via overschrijving krijg je onze betalingsgegevens te zien vlak na het plaatsen van jouw bestelling. Je kan deze gegevens tevens terugvinden in de bevestigingsmail die je ontvangt na het plaatsen van de bestelling. Gelieve de betaling op voorhand uit te voeren, want wij kunnen jouw bestelling pas verzenden van zodra wij het betalingsbewijs ontvangen. Hou gelieve rekening met een vertraging van gemiddeld 2–3 dagen bij betaling via bankoverschrijving. Als je jouw zending graag zo snel mogelijk zou willen ontvangen, raden wij aan een bevestiging van de betaling uitgegeven door de bank, hetzij in een grafisch formaat of als PDF, naar ons e -mail adres te sturen: info@alensa.nl 

Hieronder vind je onze betaalsgegevens voor bankoverschrijving:

T.a.v Alensa s.r.o.
Bank: Citibank
IBAN: DE63502109000217632005
BIC / SWIFT: CITIDEFFXXX

Gelieve jouw bestellingsnummer als mededeling te plaatsen, zodat kunnen wij jouw betaling correct kunnen registreren.

Problemen bij betaling

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • #51 / Bets

  Zit er verschil in de softlens daily disposable:hilafilcon B, matriaal hydrogel of alleen hilafilcon B ?

  20:33 18.09.2017 / Antwoorden
  • #52 / info@alensa.nl antwoorden op #51

   Beste Bets,

   De Soflens zijn hydrogel lenzen gemaakt van het materiaal Hilafilcon B.

   11:08 19.09.2017 / Antwoorden
 • #22 / Marian

  Waarom eerst betalen voor iets wat je nog niet hebt

  07:10 20.09.2016 / Antwoorden
  • #31 / info@alensa.nl antwoorden op #22

   Beste Marian, In tegenstelling tot een winkel waar je fysiek binnenstapt en geld geeft voor goederen die je meteen ontvangt, kan onze webshop helaas niet zo werken. Onze webshop levert producten vanop afstand en deze goederen worden niet rechtstreeks door iemand van contactlenzen-optica.nl aan je deur geleverd. Hiervoor worden externe koeriersdiensten ingeschakeld. Onze webshops kan dus helaas geen producten gaan uitsturen waar niet voor betaald is. We verzekeren je echter dat de contactlenzen die je zou bestellen en betalen bij jou terecht zullen komen. En zoniet zorgen we dat je je geld terugkrijgt.

   16:12 14.10.2016 / Antwoorden
 • #1 / Timon

  Vlotte betaling via iDeal, ik bestelde maandag en disndag had ik ze al in huis!!!

  18:06 20.11.2015 / Antwoorden

Log in

Log in met

Facebook Google