Avaira Vitality Toric (6 lenzen)

€ 28.99
93% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum vrijdag 21.6. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.95 € 7.45
Gratis levering voor dit product
€ 28.99
Cadeau ter waarde van maximaal € 7.79 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Avaira Vitality Toric (6 lenzen)

Fabrikant: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.50
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 55%
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 90 Dk/t
Productnaam: Avaira Vitality Toric
Lensmateriaal: Fanfilcon A
Cylinder extra sterkte: van -0.75 tot -2.25
Sterktebereik: van -10.00 tot +8.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

93%
84 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (2)

Heb je een vraag?
Petra van den Berg

Ik draag normaal Biofinity Toric van Coopervision (voor deze lenzen had ik altijd the Aviara). I heb vaak droge ogen en ik vroeg me af deze beter zijn voor mijn ogen. Normaal woon ik in Australia, maar door omstandigheden zit ik hier langer dan verwacht en moet nieuwe lenzen bestellen. Wat mij ook antrekkelijk lijkt van deze lenzen is dat ze een UV filter hebben. Omdat het hetzelfde merk van lenzen is, kan ik deze kopen ivp de Bioinfinity?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Petra,

We raden onze klanten altijd aan om lenzen op basis van hun geldige lenzenvoorschrift te bestellen. Lenzen worden van verschillende materialen gemaakt en hebben verschillende vormen wat invloed op de kwaliteit van het zicht en op het draagcomfort hebt. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt daarom een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. Vooral bij torische en multifocale lenzen kan het zicht minder goed zijn. Het is in dat geval echter niet mogelijk om de lenzen terug te sturen.

Als je geen ervaring met torische Avaira Vitality Toric hebt, dan is het beter om Biofinity Toric lenzen te bestellen. Als je onlangs Avaira Vitality Toric hebt gedragen dan kan je ook deze bestellen. Het is echter niet mogelijk om van Avaira Vitality naar Avaira Vitality Toric zonder overleg met je opticien over te stappen.

Sjenette Heidbuurt

Welke zijn beter, de biofinity of de avaira? Torische lens. Wat is het verschil?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Sjenette,

Deze lenzen zijn van verschillende materialen gemaakt en ze hebben ook een beetje andere vorm. De Avaira lenzen hebben een hoger watergehalte terwijl de Biofinity lenzen hebben een hogere zuurstofdoorla­atbaarheid. Het is niet mogelijk om te zeggen welke van deze twee lenzen beter zijn. Het zijn allebei heel goede lenzen maar het belangrijkst is of deze lenzen voor je ogen geschikt zijn. Dat kunnen we helaas niet uit de eigenschappen van de lens opmaken. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij ook problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.