Avaira Vitality (6 lenzen)

€ 24.95
91% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.5. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.95 € 7.45
Andere verpakkingen
Gratis levering voor dit product
€ 24.95
Cadeau ter waarde van maximaal € 6.59 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Avaira Vitality (6 lenzen)

Fabrikant: CooperVision
BC: 8.40
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 110 Dk/t
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 55%
Productnaam: Avaira Vitality
Lensmateriaal: Fanfilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

91%
21 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (6)

Heb je een vraag?
M. )osterhagen. alensa

Heerlijke lens die exact hetzelfde is als de Pearl lenzen. Ze zitten bij mij prima en ik heb nu al drie keer een setje van 6 besteld. Gaat gewoon goed en de lenzen zijn precies wat je er van verwacht. Ik wissel ze na 35 tot 37 dagen en heb het iodee dat deze maandlenzen nog langer zouden kunnen meegaan. Maar ik ga de randjes niet opzoeken.

Ber R.

Goedendag, hebben jullie ook een goedkoper alternatief voor de Easywear lenzenvloeistof (all in one solution, light)? Welke identiek is in samenstelling maar voordeliger qua prijs? Alvast bedankt.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ber,

Samenstelling van verschillende vloeistoffen is helaas nooit identiek maar je kan een andere multifunctionele lenzenvloeistof (all in one solution) uitproberen. We hebben ook een lenzenvloeistof van CooperVision All In One Light. Deze kan je hier bekijken.

Indien je gevoelige ogen hebt, of indien je allergisch bent, is het beter om de nieuwe vloeistof met je opticien te bespreken. Indien je allergisch bent, is het noodzakelijk om de bijsluiter te lezen. OPTI-FREE Express en OPTI-FREE PureMoist zijn populaire vloeistoffen voor reinigen en bewaren van de lenzen. Als je gevoelige ogen hebt, dan kunnen we je Biotrue of ReNu MPS Sensitive Eyes vloeistoffen aanbevelen. Een van de best verkochte vloeistoffen is ook Gelone. Alle vermelde vloeistoffen zijn geschikt voor het reinigen en bewaren van zachte contactlezen.

Silvia Schriel

ik wil gaan betestellen maar mijn bc is 8,5 dia is 14,5 pwr -5.50 cyl -2.25 ax 180 en zijn pearl maandlenzen iwear astigmatism balance plus welke moet ik kopen

Antwoord info@alensa.nl

Beste Silvia, Bedankt voor je vraag. We kunnen je Avaira Vitality Toric lenzen aanbieden maar om zekerheid te hebben dat deze goed voor je ogen zullen zijn, willen we graag een foto van de blister (de individuele verpakking van de lens) ontvangen zodat we informatie over het materiaal kunnen bekijken.

Erna Nieuwenhuis

Hallo, Kunt u vertellen of ik de factuur van de lenzen kan indienen bij menzis (uiteraard met aanvullend pakket)? Met vriendelijke groet, Erna Nieuwenhuis

Antwoord info@alensa.nl

Beste Erna,

Helaas weten we niet of onze facturen door Menzis worden vergoed. Je zou dit met hen moeten checken. Alensa is een online verdeler van lenzen en we zullen je voorzien van een volledige factuur. Aanpassingen op de factuur kunnen beperkt gebeuren (een extra naam, meer info, geboortedatum, etc.). Meer informatie over Alensa.nl en zorgverzekering vind je hier.

fred

wat is het verschil tussen fanfilcon en comfilcon. Ik zoek lenzen die je een langere tijd kunt dragen. Ongeveer 18 uur

Antwoord info@alensa.nl

Beste,

beide zijn silicone hydrogel materiaal, maar de éne is eigen aan Biofinity en de andere aan Avaira. Het verschil ligt hem in het watergehalte en de zuurstofdoorlating. Comfilcon heeft 48% water en 160DK/t zuurstofdoorlating. Fanfilcon heeft meer water, maar lager zuurstofdoorlating. Enkel Comfilcon leent zich aan het langer dragen van lenzen. Vraag hierover ook zeker advies bij de oogspecialist.

Chris Leidelmeijer

Oude Avaira droeg ik altijd 8.5 maar deze was uitverkocht. Heb de 8.4 ( enige mogelijkheid ) van deze besteld. Is dit een groot verschil?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Chris, De Avaira Vitality zijn een nieuwe versie van de Avaira lenzen en de producent, Coopervision, is gestopt met het maken van de oude Avaira lenzen. Een verschil bij de BC die niet groter is dan 0,2 is meestal niet te merken.