Avaira (2x3 lenzen) + Laim-Care 400 ml

Dit product wordt niet meer geproduceerd.
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 65.00

Avaira tweewekelijkse lenzen + Laim-Care

Avaira zijn 14-daagse contactlenzen van de firma CooperVision. Deze voordeelverpakking bevat 2 x 3 stuks Avaira weeklenzen en 400 ml Laim-care lenzenvloeistof. De productie van deze lenzen werd stopgezet en als vervanging wordt Avaira Vitality aangeraden.

Hoogwaardig ontwerp

Het ontwerp is gebaseerd op de Aquaform® technologie. Resultaat is een uitstekende combinatie watergehalte (46%) en zuurstofdoorla­atbaarheid (125 Dk/L). Dit zorgt voor een zachte, flexibele en soepele lens met een verhoogd draagcomfort. De lenzen zijn gemaakt van silicone-hydrogel (Enfilcon A) dat water gedurende een langere periode in de lens vasthoudt. Verder heeft de lens een asferisch ontwerp, dat helpt beter te zien bij lage lichtomstandigheden en zeer lichte vormen van astigmatisme corrigeert. Avaira contactlenzen beschikken over een UV-filter en kleurindicator. Let op, de UV-filter is geen volledige vervanging van een zonnebril aangezien de lenzen niet het gehele oog bedekken.

Laim-care lenzenvloeistof

laim-care is een vernieuwende lenzenvloeistof die een voor het lichaam zeer effectief natuurlijk smeermiddel gebruikt - natriumhyaluronaat. Deze stof komt natuurlijk voor in de oogbal en bevordert smering en genezing. Deze vloeistof is geschikt voor alle typen zachte contactlenzen waaronder hydrogel, silicone-hydrogel en gekleurde lenzen. Verder is Laim-care uiterst geschikt voor gebruikers met gevoelige ogen.

Eigenschappen
Fabrikant: CooperVision, Schalcon
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Inhoud: 400 ml
BC: 8.50, 8.40
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 3 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer, 16 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 125 Dk/t
Vervangingsschema: 14 dagen
Bruikbaarheid na opening: 3 maanden
Watergehalte: 46%
Productnaam: Avaira
Lensmateriaal: Enfilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Ja
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Conserveermiddelen: Ja

Beoordelingen

Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

Opmerkingen

Heb je een vraag?