AQ Pure 2 x 360 ml lenzenvloeistof

€ 13.49
Op voorraad
Geschatte verzenddatum woensdag 14.4. Today kies parameters

Andere verpakkingen:

AQ Pure 3 x 360 ml € 19.69
AQ Pure 360 ml Lenzenvloeistof € 7.29

Levering

PostNL
2–3 werkdagen € 2.95
UPS
1–2 werkdagen € 4.95
DHL
1–2 werkdagen € 5.95
€ 13.49
Cadeau ter waarde van € 7.69 voor bestellingen boven € 65.00

AQ Pure Oplossing

AQ Pure is een veelzijdige lenzenvloeistof met eigenschappen om grote hoeveelheden water te binden. Dit zorgt voor een perfecte bevochtiging van zachte contactlenzen gedurende de hele dag. De lenzen veroorzaken dankzij AQ Pure geen irritatie of roodheid van het oog. Deze voordeelverpakking bevat 2×360 ml en wordt geleverd met bijhorende lenzenhouder. Ook beschikbaar in pack van 360 ml AQ Pure en 3 x 360 ml AQ Pure.

Geschikt voor gevoelige ogen

Dankzij de zeer efficiënte smering, die beter is dan andere gewone lenzenvloeistoffen, is AQ Pure ook geschikt voor gevoelige ogen. De eigenschappen van deze vloeistof zullen extra gewaardeerd worden door mensen met gevoelige ogen of mensen met een allergie.

Reinigen en hydratatie

De oplossing is bedoeld voor het desinfecteren, bewaren, reinigen, spoelen en hydrateren van alle soorten zachte contactlenzen en het effectief verwijderen van alle eiwit deposito's. De pH van de oplossing is verenigbaar met het oog, waardoor de kans op oogirritatie aanzienlijk verminderd wordt.

Het bewaren van de lenzen

AQ Pure Oplossing is ontworpen om lenzen te desinfecteren op twee manieren. Wanneer je de lens reinigt door ze zachtjes te wrijven duurt het ongeveer 5–7 minuten om ze te reinigen in de lenzenvloeistof. Als je ervoor kiest om de lens niet te wrijven dan moet je ze voor minstens 2–3 uur in de vloeistof onderdompelen. Oogartsen raden iedereen aan steeds de lenzen in te wrijven en af te spoelen met vloeistof, ook al is dit niet nodig.

Eigenschappen
Fabrikant: Optoflex
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Inhoud: 2x360 ml
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Bruikbaarheid na opening: 3 maanden
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja

Beoordelingen

Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

Opmerkingen (1)

Heb je een vraag?

AQ pure oplossien

Ellen Reurich

Is deze zonder conserveringsmiddel???

Antwoord

info@alensa.nl

Beste Ellen,

De AQ Pure vloeistof bevat conserveringsmid­delen.