Lenzenvloeistof AO SEPT plus HydraGlyde Bestellen

Bestel kwaliteitsvolle AO SEPT Plus HydraGlyde oplossing makkelijk en aan de voordeligste prijs hier online bij Alensa. Wij bieden jou deze lenzenvloeistof in verschillende groottes en voordeelverpak­kingen, vervaardigd door erkende producent Alcon. Elke verpakking bevat een bijgevoegde, speciaal neutraliserende lenzenhouder.

Merk op dat men steeds voorzichtig moet omgaan met peroxide vloeistoffen. Peroxide vloeistoffen bieden vaak een hogere vorm van ontsmetting in tegenstelling tot multifunctionele vloeistoffen. Ook zijn deze vloeistoffen steeds vrij van bewaarmiddelen en efficiënt tegen allergie. Echter, peroxide vloeistof dient samen met de lenzen een ontsmettings- en neutralisatieproces te ondergaan. Ongeneutraliseerde vloeistof is schadelijk voor de ogen. Klik en lees belangrijke info over het gebruik van peroxide oplossing.

Let op!

Breng nooit peroxide vloeistof in direct contact met de ogen! Waterstofperoxide is onveilig en kan schade. Deze stof wordt pas onschadelijk na neutralisatie.

Gebruik nooit een platte lenzenhouder of lenzenhouder zonder de speciale neutraliserende, metalen schijf binnenin. Deze metalen schijf is een nodige katalyst voor de neutralisatie van peroxide. Deze houder wordt geleverd samen met de vloeistof.

Neem de lenzen nooit uit de houder voor het neutralisatieproces (duurt +/- 6 uur) is voltooid. Nadat het proces is voltooid zal de vloeistof binnenin de houder volledig onschadelijk zijn en zullen de lenzen volledig ontsmet zijn. Daarna is het volkomen veilig. Je merkt dat neutralisatie en ontsmetting is voltooid als je binnen de houder geen kleine bubbeltjes meer ziet, wat minstens 6 uur duurt.

Vul de houder nooit te vol. Vul de cup met de peroxide vloeistof tot de markeringsstreep. Niet te veel noch te weinig vloeistof. Gelekte en niet-geneutraliseerde vloeistof kan per ongeluk in contact komen met lenzen of met uw vingers, waardoor je een verwonding kan oplopen. Vermijd lekken, schud nooit met de houder en laat het proces rustig z'n gang gaan. Was ook jouw handen na het vullen van de houder om te voorkomen dat ongeneutraliseerde vloeistof in jouw ogen zou komen via jouw vingers.

Gebruik nooit peroxide vloeistof voor kleurlenzen.

Lees steeds aandachtig de gebruiksaanwijzing om veilig gebruik van peroxide vloeistoffen te garanderen. Voorzorgsmaatre­gelen en gebruiksinstructies staan ook ​​vermeld in onze beschrijvingen van peroxide lenzenvloeistoffen in een rood waarschuwingsven­ster.

Meer informatie Minder informatie