Air Optix Night and Day Aqua (6 lenzen)

€ 48.95
92% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 22.7. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.95 € 7.45
Gratis levering voor dit product
€ 48.95
Cadeau ter waarde van maximaal € 7.79 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Air Optix Night and Day Aqua (6 lenzen)

Fabrikant: Alcon
BC: 8.60, 8.40
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
DIA: 13.80
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 175 Dk/t
Watergehalte: 24%
Vervangingsschema: 30 dagen
Productnaam: Air Optix Night and Day Aqua
Sterktebereik: van -10.00 tot+6.00
Lensmateriaal: Lotrafilcon A
UV-filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

92%
23 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (21)

Heb je een vraag?
Marcel

De beste lensen, optimaal draagcomfort. Deze lenzen zijn uitermate goed. Ik ken geen betere. Hier bij Alensa ook de beste prijs dus ik blijf ze gewoon kopen. Lenzen voelen niet drogg aan in vergelijking tot andere (soortgelijke) lenzen. Het scheelt tijd doordat je zit niet elke ochtend in hoeft te doen.

rolf leemburg

Zijn deze Air Optix Night and Day Aqua ook verkrijgbaar in de multifocaal?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Rolf, Bedankt voor je vraag. Air Optix Night and Day Aqua worden helaas niet in de multifocal gemaakt.

Petra Schippers-van Egdom

De goedkoopste! Goede levering iets vertraagd door slecht weer. Goede reactie van klantenservice. Je wordt op de hoogte gehouden van levering. Plus een mascara cadeau erbij! Voor herhaling vatbaar!

Keyser Soza

Hallo, ik wil graag 8 doosjes van 6 lenzen bestellen zodat ik voor 2 jaar aan lenzen heb. Als ik de lenzen nu bestel tot wanneer zijn deze houdbaar? Zou graag lenzen met houdbaarheidsdatum tot 2021 willen. Hebben jullie deze? Zo ja, Hoe kan ik dit aangeven bij de bestelling zodat dit ook goed verloopt en ik ook de juiste lenzen geleverd krijg?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Keyser, Kan je ons jouw sterktes per mail opsturen zodat we de houdbaarheidsdatum van de lenzen kunnen controleren? De ongeopende, onbeschadigde en ongemarkeerde doosjes kunnen binnen 365 dagen na ontvangst teruggestuurd worden. Als jouw sterkte na één jaar zal veranderen, kunnen we de ongeopende, ongemarkeerde en onbeschadigde doosjes helaas niet meer omruilen of terugbetalen.

J a h Koek

Zijn deze lenzen ook verkrijgbaar in kleur

Antwoord info@alensa.nl

Beste,

Er bestaan geen kleurlenzen Air Optix Night and Day Aqua, maar Alcon maakt wel Air Optix Colors lenzen. Ons assortiment van deze lenzen met sterkte kan je hier. bekijken.

Crutzen

Zooooo blij met deze lenzen. Ze irriteren niet. Gewoon een maand inhouden , nachtje zonder en weer nieuwe. Geen droge ogen meer overdag.

E Louwrink

Ben er zo blij mee.. Scheelt me zoveel tijd. Geen lenzenvloeistof meer, geen gepruts voor de spiegel.

Bart

Volgens mij zijn dit één van de beste nachtlenzen. Na 1 jaar dragen geen problemen gehad.

Emese

Voor de tweede keer deze lenzen via alensa besteld. Levering snel wel met fout. Op bestelformulier duidelijk lenzen met BC 8.4 besteld maar BC 8.6 gekregen. Op factuur staat ook BC 8.4. Ik ga over paar dagen op vakantie dus geen tijd voor terugsturen en dan pas nieuwe krijgen. Wat te doen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Emese,

We hebben je een mailtje gestuurd. Hopelijk kunnen we dit zo snel mogelijk oplossen.

agnes spijkers

De lenzen graag gezamenlijk uitleveren. dank u

Antwoord info@alensa.nl

Dag, bedankt voor de informatie. Wij zullen de door u bestelde lenzen samen versturen.

Ingeborg Hartekamp

Kan ik hier ergens air optix night and day astigmatism lenzen bestellen? Ik wil wel de Air Optix continue lenzen maar heb torische variant nodig.

Antwoord info@alensa.nl
Beste Ingeborg, hartelijk dank voor uw vraag. De Air Optix Night and Day Aqua for Astigmatism hebben wij helaas niet in onze aanbieding. Ik kan u in plaats daarvan de Air Optix for Astigmatism lenzen aanbieden. Maar in dit geval gaat het om niet-continue lenzen.
GH Hinsenveld

Kun je deze lenzen ook als vervanging van de gewone air optix aqua gebruiken en gwoon elke dag in de waterstofperoxide zetten eventueel met laime inzetten? Ik heb namelijk last van snel droge ogen en bij de rechter lens steekt het na het uitdoen net of er een foutje in zit niet bij allen maar daar heb ik al antwoord op gehad dus vraag kan je deze elke dag weer in en uitdoen met waterstofperoxide reinigen en dan met laime inzetten.

Antwoord info@alensa.nl

Goedemorgen! Bedankt voor uw vraag. De Air Optix Night and Day Aqua kan u inderdaad ook als gewone maandlenzen gebruiken. Omdat de Air Optix Night and Day Aqua hoge zuurstofdoorla­atbaarheid hebben, zullen deze voor een nog hoger comfort zorgen dan gewone maandlenzen. Als u van gevoelige ogen last heeft, is het zeker niet aangeraden om deze 24 uur dagelijks te dragen. Het is dus inderdaad mogelijk om deze lenzen gewoon elke avond uit te halen en in een lenzenvloeistof te bewaren. Het is in ieder geval aanbevolen om eerst overleg te plegen met uw oogarts voordat u van lenzen gaat veranderen.

Peter

toplenzen!

Nieves

Deze lenzen zijn echt de beste om continue te dragen. Ze zijn een beetje duurder maar ze zijn het absoluut waard!! Ik voel ze helemaal niet, en ik kan ze meerdere dagen dragen zonder ze uit te nemen. Voor mij is dit echt wel een groot voordeel omdat ik veel sport en vaak langere periodes buiten ben. Ik beveel ze zeker aan.

Armand Vosmeijer

Met andere lenzen zag ik vaak wazig maar met deze heb ik een helder en scherp zicht.

Shirin X

Ik heb vele lenzen geprobeerd maar deze zijn de meest geschikte voor mij (tot nu toe). Ik kan ze voor een maand continu dragen zonder ze uit te doen. Ik beveel ze zeker aan!

Talitha Burgen

Dit zijn de enige lenzen die ik kan inhouden tijdens het slapen. Er zijn meerdere lenzen op de markt die je snachts kan inhouden, maar voor mij zijn deze de enige die comfortabel blijven.

Ilana

Niet de goedkoopste, maar zeer tevreden.

Nuria

Ik kreeg gratis levering voor mijn bestelling omdat ik voor meer dan €70 bestelde en de levertijd was exact zoals vermeld. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij alensa.nl.

Rowan

Ik gebruik deze lenzen al voor een lange tijd en doordat ik vaak sport of lange perioden ga wandelen in de bergen hou ik de hygiëne niet altijd hoog. Ik kan de lenzen inhouden 10 dagen op een rij zonder probleem, echt geweldig! Natuurlijk ga ik wel eens regelmatig naar de oogdokter maar dit is steeds mijn keuze en is ook soms echt wel nodig om terug beter te kunnen zien.

Emy Petterson

Eerste keer dat ik lenzen online bestelde, maar na een vlotte service bestel ik zeker opnieuw!