Herhaal jouw laatste bestelling

Air Optix for Astigmatism (6 lenzen)

Op voorraad > 1000 st.
Aantal stemmen: 169
Prijs € 38.99 per doosje
Primaire attributen

donderdag 21.9.

Reiniger
blank
DHL Express (1–2 werkdag.):
UPS (1–2 werkdagen):
GLS (3–5 werkdagen):
€ 5,95
€ 4,95
€ 3,95

Voordeelverpakkingen

Air Optix for Astigmatism (6 lenzen) + Gelone 360 ml Prijs: € 45.99 U Bespaart: € 1.50

Air Optix for Astigmatism

Air Optix for Astigmatism zijn torische maandcontactlenzen zijn ontworpen ter correctie van astigmatisme. Het silicone-hydrogel materiaal Lotrafilcon B met een hoge zuurstofdoorla­tendheid (108 Dk/t) zorgt voor een verhoogd draagcomfort. Volgens de producent kunt u de lenzen voor langere tijd achtereenvolgens dragen met een maximum van 6 dagen (dag en nacht). Hiervoor is een bezoek aan de oogspecialist gewenst aangezien deze wijze van dragen niet voor iedereen geschikt is.

Meer over contactlenzen Air Optix for Astigmatism
Eigenschappen

Sterkte : -10.00 tot +6.00, cilinder.-0.75 tot -2.25, as 10-180
Vervaldatum : 32 maanden en meer
Vervangingsschema : 30 dagen
Materiaal: Lotrafilcon B
Kan je de lenzen 's nachts inhouden? : Ja
Watergehalte: 33%
Zuurstofdoorlaatbaarheid : 110 Dk
DIA: 14.5
UV filter: Nee
Inhoud verpakking: 6 lenzen
Producent : Alcon (Ciba Vision)
BC: 8.7

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • S

  Deze lenzen zeker 6 jaar zonder enkel probleem gedragen. Totdat ik via deze site bestelde. Steeds na het uitdoen van de lenzen last van prikkende stekende en schurende oogleden na het uitdoen van deze lenzen. Het zat een tijd in alleen het linker oog. En niet in de lenzen van het rechteroog (verschillende sterktes). Maar nu ik nieuwe heb besteld ook in het rechter oog. Ik vergelijk de kartonnen pakjes waarin de lenzen zitten. En merk dat de pakjes met een soort qr scan code achterop allemaal deze problemen geven. En de doosjes zonder qr screen code deze klachten niet geven. Worden deze in verschillende fabrieken gemaakt? Ik ben langs oogartsen, huisarts etc geweest die konden helemaal niks vinden aan mijn oog. Ben blij dat ik nu weet wat dit is. En lees dat meer mensen hier last van hebben. (Reacties onder de aqua variant o.a Gerald) ik vind dit echt niet kunnen heb er zowat een jaar mee lopen kloten. Denkenden dat de lenzen niet de oorzaak konden zijn doordat ik dit merk en type al 6 jaar draag zonder problemen. Ik weet niet waar jullie de lenzen vandaan halen??

  Toegevoegd: 12.10.2016
 • info@alensa.nl

  Beste, het betreurt ons om te horen dat u zoveel problemen ondervindt. Wij kunnen u verzekeren dat wij deze lenzen rechtstreeks halen bij de producent. U kan dit feilloos verifiëren bij de producent. Echter baart het ons zorgen om over dit soort problemen te horen. Een goede optie is hier om de Air Optix lenzen via ons naar de producent te sturen voor een kwaliteitscontrole, zodat ook wij u en onze klanten steeds goede kwaliteit kunnen blijven leveren. Bij het opsturen naar ons voor een kwaliteitscontrole kunnen deze problemen die u ervaart, rechtstreeks aan de producent worden voorgelegd. Indien u deze stap wenst te nemen, neem contact op met info@contactlenzen-optica.nl

  Toegevoegd: 12.10.2016
 • Helen Bakker

  Zijn deze lenzen eventueel ook verkrijgbaar voor een cylindercorrectie van -3.75? en in hoeverre is gegarandeerd dat deze lenzen niet draaien? Alvast dank.

  Toegevoegd: 29.04.2016
 • info@alensa.nl

  Beste Helen, bedankt voor uw vraag. De Air Optix for Astigmatism CYL –3.75 zijn bij ons helaas niet beschikbaar. Zulke garantie kunnen wij u helaas niet geven, maar indien u een oogmeting heeft ondergegaan en een overleg heeft gepleegd met uw oogarts, zullen de aanbevolene lenzen meestal goed zitten. Het is aanbevolen eerst een Air Optix for Astigmatism proeflens te bestellen voordat u voor een hele doos gaat betalen.

  Toegevoegd: 02.05.2016
 • Brigitte Cornelissen

  Hoe kan ik de Air optix for astigmatism bestellen als ik verschillende sterktes voor elk oog nodig heb?

  Toegevoegd: 08.04.2016
 • info@alensa.nl Beste Brigitte, bedankt voor uw vraag! U vult de parameters voor het ene oog in, en daarna klikt u op het paarse ´parameters ook voor het tweede oog kiezen´ daaronder. Daarin vult u de parameters voor het tweede oog. U krijgt dan 2 doosjes met 6 lenzen (12 lenzen in totaal). U kan ook de Air optix for Astigmatism 3er pack bestellen. Toegevoegd: 08.04.2016
 • A. Ten Bos

  Normaal dien ik langer te wachten als ik deze online bestel, maar hier had ik ze al direct de volgende dag. Super snelle service

  Toegevoegd: 22.09.2015
 • Jos

  waarom duurt het steeds veel langer voordat deze lenzen kunnen geleverd worden?

  Toegevoegd: 24.09.2014
 • info@alensa.nl

  Hallo Jos, dit komt doordat de torische lenzen bedoeld voor astigmatisme zeer unieke parameter combinaties hebben voor elk individu. Daardat deze zo uniek zijn moeten we ze ook steeds voor elke klant individueel bestellen. Hierdoor zijn wij volledig afhankelijk van de producent voor de levering. Wij hopen dat u dit begrijpt!

  Toegevoegd: 24.09.2014

Log in

Log in met

Facebook Google