Air Optix Aqua Multifocal (3 lenzen)

€ 22.49
92% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 9.2. kies parameters
Voeg toe aan bestelling € 8.95
Voeg vloeistof toe:
Voeg vloeistof toe:
Gelone 360 ml
€ 8.95
Gratis levering voor dit product
€ 22.49
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 65.00

Air Optix Aqua Multifocal

Alcon heeft de productie van Air Optix Aqua Multifocal stopgezet en is overgeschakeld op de nieuwe Air Optix plus HydraGlyde Multifocal. Als de oude versie niet langer beschikbaar is, sturen we jou de nieuwe versie tegen dezelfde prijs. Alcon raadt aan om te schakelen op de nieuwe versie en dit kan zonder een oogspecialist te bezoeken.

Air Optix Aqua Multifocal silicone-hydrogel contactlenzen van Alcon met een multifocale correctie (ADD sterkte), gemaakt specifiek voor ouderdomsverzi­endheid (of presbyopie). Deze lenzen hebben een maandelijks vervangingsschema, met de optie tot langdurig dragen. Deze verpakking bevat 3 stuks. Ook beschikbaar in pack van Air Optix Aqua Multifocal 6 lenzen.

Helder zicht op alle afstanden en verhoogd draagcomfort

Het Precision Transition Design systeem in de lens garandeert soepele overgang tussen verschillende afstanden. Tevens zijn de lenzen voorzien van het vochtinbrengende AQUA Moisture Systeem en een hoge zuurstofdoorla­atbaarheid (138 Dk/t) voor een verhoogd draagcomfort. Verder beschikken de lenzen over verbeterde bescherming tegen afzettingen dat zorgt voor schonere lenzen en een helder zicht, genaamd de Smartshield technologie.

Hoogwaardig ontwerp voor langdurig dragen

Onder normale omstandigheden zijn dit multifocale maandlenzen die je 's avonds uitdoet en op die manier 30 dagen kan gebruiken. Maar, volgens de producent kan je de lenzen voor langere tijd of continue dragen met een maximum van 6 dagen (dag en nacht) dankzij de gebruikte technologie, wat eigen is aan de productfamilie Air Optix. Dit laat de lenzen vallen onder de categorie continue contactlenzen. Let echter wel op! Hiervoor is een bezoek aan de oogspecialist nodig aangezien deze wijze van dragen niet voor iedereen geschikt is.Met betrekking tot de zuurstofdoorlating van deze lenzen: (Dk/t) is de universale standaard voor het uitdrukken van zuurstoftransmis­sie. Het toont de zuurstofdoorlating van het materiaal (Dk) in verhouding met de dikte van de lens (t). Onze website hanteert deze formule voor ELK type lens, vermist het merendeel van de fabrikanten deze norm hanteert. De fabrikant, echter, geeft heel soms slechts de (Dk) waarde weer op hun doosje. Hoewel je op onze website dan een (Dk/t) waarde ziet die anders is dan de (Dk) waarde, toch is deze dezelfde. Dit kan makkelijk worden bewezen door de (Dk) waarde van jouw doosje te delen door de dikte van de lenzen uit jouw doosje. Let dus op dat (Dk/t) en (Dk) twee verschillende cijfers zijn, maar eenzelfde sterkte van zuurstofdoorlating aanduiden.

Eigenschappen - Air Optix Aqua Multifocal (3 lenzen)

Fabrikant: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 3 lenzen
Toegevoegde sterkte: +1.00, +2.00, +2.50
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 138 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 33%
Productnaam: Air Optix Aqua Multifocal
Sterktebereik: van -10.00 tot+6.00
Lensmateriaal: Lotrafilcon B
UV-filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

92%
155 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (4)

Heb je een vraag?
Loes MOUS-Wientjes

Is de verpakking van air optic multivocale lenzen veranderd? Heb altijd de witte doosjes maar nu zijn ze blauw ? Zijn dit wel de zelfde lenzen? Gr

Antwoord info@alensa.nl

Beste Loes,

Het design van Air Optix Aqua Multifocal is veranderd. De witte doosjes zijn met de blauwe doosjes vervangen maar de lenzen zijn dezelfde.

AWA Kuperus

Beste, Kan ik ook een setje van 2 lenzen bestellen nl.-6,50. Mijn opticien denkt dat ik met minder kan. Ik bestelde tot nu toe -7,00 bij jullie. Zij zouden voor mij een proefsetje bestellen. Maar ik heb niks meer van hun gehoord. Zij weten dat ik op het net bestel. Maar zij kunnen aan mij wel een nieuwe bril slijten. Is een landelijke keten P

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Alensa.nl is een online verkoper van contactlenzen en geen opticien. Bijgevolg is het dus onmogelijk voor ons om proeflenzen te verkopen. Enkel de opticien is gerechtigd om proeflenzen te voorzien. Wij kunnen je enkele volledige verpakkingen leveren.

Anoniem

Ik gebruik deze lenzen al 2 jaar, tot nu toe echt geen klachten!!

Assie

Hoe weet ik welke sterkte ik moet bestellen bij mutifocal?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Assie, wij raden je aan om een oogarts of opticien te bezoeken voor een oogmeting. Zij kunnen je ook helpen met de juiste keuze van lenzen.