Herhaal jouw laatste bestelling

Air Optix Aqua (6 lenzen)

Op voorraad > 1000 st.
Aantal stemmen: 226
Prijs € 22.49 per doosje
Primaire attributen

donderdag 21.9.

Reiniger
blank
DHL Express (1–2 werkdag.):
UPS (1–2 werkdagen):
GLS (3–5 werkdagen):
€ 5,95
€ 4,95
€ 3,95

Voordeelverpakkingen

Air Optix Aqua (6 lenzen) + Gelone 360 ml Prijs: € 29.49 U Bespaart: € 1.50

Air Optix Aqua

Air Optix Aqua contactlenzen van Alcon (Ciba Vision) onderscheiden zich door een hoge zuurstof doorlaatbaarheid die 5 maal hoger is dan bij doorgaanse contactlenzen. Het is om deze reden dat deze lenzen geschikt maakt voor dagelijks langdurig gebruik met een voorgenomen vervanging na een maand.

Voor droge ogen en bescherming tegen afzettingen

Air Optix Aqua lenzen behoren tot de eerste silicone-hydrogel contactlenzen die op de markt verschenen. Het zijn maandelijkse contactlenzen geschikt voor dagelijks gebruik. Het materiaal Silicone hydrogel in deze lenzen is Lotrafilcon B wat de ogen beschermd tegen uitdroging. Verder beschikken de lenzen over verbeterde bescherming tegen afzettingen dat zorgt voor schonere lenzen en een helder zicht.

Meer over contactlenzen Air Optix Aqua
Eigenschappen

Sterkte : van -10.00 tot +6.00
Vervaldatum : 32 maanden en meer
Vervangingsschema : 30 dagen
Materiaal: Lotrafilcon B
Kan je de lenzen 's nachts inhouden? : Ja
Watergehalte: 33%
Zuurstofdoorlaatbaarheid : 110 Dk
DIA: 14.2
UV filter: Nee
Inhoud verpakking: 6 lenzen
Producent : Alcon (Ciba Vision)
BC: 8.6

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • Hicham

  Lenzen zitten niet geheel comfortabel. Ook raakten mijn ogen geïrriteerd als ik ze eruit haalden. Ik ga nu de Biofinity uitproberen.

  Toegevoegd: 11.06.2017
 • Roy

  Laatste tijd veel last met de Air Optix Aqua lenzen, scheurtjes in de randen en stukjes die afbreken, vroeger had ik hier nooit last van. Ga nu maar eens TopVue lenzen proberen, hopelijk bevallen die beter.

  Toegevoegd: 16.09.2016
 • info@alensa.nl

  Beste, Hopelijk bevalt TopVue je beter. Onze TopVue contactlenzen komen ook met een geld-terug-garantie dus bij ontevreden kan je deze terugsturen. Je hebt ook steeds de mogelijkheid om je Air Optix via ons naar de fabrikant te sturen voor een kwaliteitscontrole.

  Toegevoegd: 12.10.2016
 • GH Hinsenveld

  Ik draag op dit moment in mijn linkeroog ook de topvue air, heb ook nog de premium geprobeerd maar die zit niet zo goed als deze. het verschil tussen 6.50 en 6.75 is te verwaarlozen het lijkt er op dat topvue er tussen in zit. Vorige reacties van klanten sterken mij in mijn mening dat ciba inderdaad een groot probleem heeft in hun productie proces, als meerdere mensen last van hun ogen krijgen is er duidelijk iets mis met deze lens die ik al jaren gebruikte. Hulde voor topvue air een prima comfortabele lens die ik nu weer 12 uur lang in kan hebben.

  Toegevoegd: 24.06.2016
 • GH Hinsenveld

  Zoals Olga het opmerkte is ook mijn ervaring de ene keer is de lens wel goed de andere keer niet. Ik heb nu ook gezien dat de zuurstof doorlatendheid terug is gegaan van 133 naar 110 Dk/t. Is dus het zelfde als de topvue air. Ik heb voor mijn linker oog de 6.50 besteld van topvue i.p.v. de 6.75 en er is bijna geen verschil lijkt wel of Topvue express tussen de 6.50 en 6.75 in is gaan zitten als dat zo is prima oplossing. Ik ga nog wel het testsetje van de premium proberen. verder toplenzen, ik zie zelfs dat mijn vaat ingroei met het blote oog zichtbaar is verminder, bijna geen adertjes meer te zien. Wel heb ik het idee dat 4 weken net een week te lang is, ik vervang ze met 3 weken, natuurlijk heeft de ene persoon meer eiwitafzetting dan de andere persoon. Om kort te gaan vaarwel CIBA en welkom TOPVUE !!!!!!

  Toegevoegd: 29.05.2016
 • Olga

  Ik heb van de laatste bestelling ook 2 moeten weggooien. Die bleven pijnlijk in het oog. Bij een nieuwe poging met andere lens was er geen probleem. Dacht dat het een foutje was, maar ga het bij deze bestelling in de gaten houden.

  Toegevoegd: 09.05.2016
 • Berdy

  Draag deze lenzen al jaren. Maar van de laatste zending heb ik voor mijn li oog de lenzen geen maand kunnen gebruiken. Flink geïrriteerd oog. Dacht eerst dat het aan mijn oog lag maar als ik dan een ander merk lens gebruik is er niks aan de hand.

  Toegevoegd: 05.05.2016
 • GH Hinsenveld

  Update het probleem dat ik bij ciba heb de laatse 2 jaar zie mijn eerdere opmerking doet zich bij top-vue air niet voor deze zijn comfortabeler. ik overweeg nu voor mijn rechteroog voorlopig top-vue te nemen in plaats van Ciba - 5.75 . blijft wel jammer dat Top-vue de -6.75 niet levert maar van - 6.5 naar -7.00 springt. anders had ik ook de linker verwisselt voor top-vue

  Toegevoegd: 28.03.2016
 • info@alensa.nl

  Beste Gerald, goed om te horen dat de TopVue lenzen u goed bevielen. Wij vinden het ook zeer jammer dat wij u deze niet kunnen aanbieden in de juiste sterkte voor uw linkeroog. Wij hopen dat u alsnog een goede vervanging vindt voor uw linkeroog. Wij raden u steeds aan om toch even kort overleg te plegen met uw oogarts om de meest optimale lens voor u te vinden.

  Toegevoegd: 29.03.2016
 • Gerald

  De laatste tijd maakt Ciba er een potje van ik gooi soms van de 6 er wel 3 weg, ook denk ik dat er verschil zit in welk land ze geproduceerd worden ( is verschillend per verpakking). ben benieuwd of er bij jullie meer klachten zijn van stekende oogleden na het uitdoen van de ciba's.?

  Toegevoegd: 20.02.2016
 • info@alensa.nl

  Geachte Gerald, Bedankt voor uw vraag. Dit soort klachten over de Air Optix Aqua krijgen wij niet veel. De kwaliteit zou dezelfde zijn bij alle Ciba Vision lenzen, onafhankelijk van het land van de afkomst. Wij bieden altijd de mogelijkheid aan, als u lenzen bij ons bestelt en ontevreden bent met de kwaliteit, deze terug naar de fabricant op te sturen voor een kwaliteitsonder­zoek. Als er werkelijk iets mis is met de lenzen, sturen wij het geld terug.

  Toegevoegd: 22.02.2016
 • mark van der linden

  Ik draagde deze lenzen al besteld bij opticien nu hier voor eerst besteld was stuk goedkoper inmiddels de lenzen binnen. Gratis verzending , 5 euro korting, gratis lenzen doosje. Prima, volgende keer weer hier bestellen.

  Toegevoegd: 11.02.2016
 • Carine D.

  dit is de eerste keer dat ik z einline koop maar ben zeer tevreden van jullie service

  Toegevoegd: 27.10.2015
 • Alex M.

  Super snel geleverd en echt een goede service!

  Toegevoegd: 01.10.2015
 • Mickey

  Ik gebruik ze al een langere tijd en hebt nog nooit problemen met ze gehad. De prijs hier is echt goed!

  Toegevoegd: 30.09.2015
 • Jenny

  Ze zijn verassend dun. Voelt goed aan voor mijn ogen maar daardoor zijn ze iets moeilijker te hanteren.

  Toegevoegd: 03.09.2015
 • Joris

  Ik gebruik Air Optix van begin en nog steeds eerste keuze. Dankzij prijsvergelijk site nu voor veel goedkoper.

  Toegevoegd: 11.05.2015
 • Karen

  Hiervoor voornamelijk Biofinity gedragen. Nu Air Optix geprobeerd maar absoluut tevreden over.

  Toegevoegd: 07.05.2015
 • Jill

  Zeer tevreden over deze lenzen. Ik bestelde ze eerder al via de opticien waar het veel duurder uitkwam en ik niet per kwartje kon bestellen! Ze voelen lekker gemakkelijk aan en ik heb nooit meer last van droge ogen.

  Toegevoegd: 30.06.2014

Log in

Log in met

Facebook Google