Adidas A428 00 6053 Excalate

Vrouwen Mannen
138 mm
15 mm
42 mm 57 mm
131 mm
Op voorraad
Verzenddatum: woensdag 21.4.
Bezorging gratis
Cadeau ter waarde van € 7.69 voor bestellingen boven € 65.00
Authenticiteit­sgarantie
Korting 23% € 111.90 € 145.32
virtual-try Virtueel uitproberen

Over Adidas

Je kan niet mis gaan met een bril van Adidas! Deze brillen werden oorspronkelijk voornamelijk voor athleten gemaakt, maar Adidas kende ook steeds een grote populariteit bij jongvolwassenen en trendsetters. Adidas staat vandaag de dag gelijk aan een hippe stijl, sportief, hoogwaardig en ideaal voor elke seizoen.


Over deze bril

De montuurvorm is vierkant, wat uitstekend past bij vierkante, diamantvormige, ovale en ronde gezichtsvormen. De montuur is transparant, een populaire trend die past bij allerhande huidskleuren en stijlen. De kleur van de glazen is grijs, welke scherp licht help te verminderen en kleuren duidelijker maakt. De kleur van de glazen is blauw, en deze kleur help sterk om de algemene helderheid te verlagen. De kleur van de glazen is groen, ideaal voor allerhande activiteiten buitenshuis. De glazen bevatten een spiegellaag, die helpt om sterk licht enorm te verminderen. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Deze zonnebrillen zijn de perfecte keuze voor allerhande sporten en activiteiten buiten.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.