Acuvue Oasys (12 lenzen)

€ 48.99
99% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.5. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.95 € 7.45
Andere verpakkingen
Gratis levering voor dit product
€ 48.99
Cadeau ter waarde van maximaal € 6.59 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Acuvue Oasys (12 lenzen)

Fabrikant: Johnson and Johnson
BC: 8.80, 8.40
Verpakkingsgrootte: 12 lenzen
DIA: 14.00
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Vervangingsschema: 14 dagen
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 147 Dk/t
Watergehalte: 38%
Productnaam: Acuvue Oasys
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
Lensmateriaal: Senofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Ja
UV-filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

99%
1055 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (7)

Heb je een vraag?
Hans

Acuvue Oasys lenzen: 6 lenzen €22,99 12 lenzen €35,89 dus iets voordeliger, snap ik Maar waarom kosten dan 24 lenzen €92,95?

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

De prijsstrategie wordt door Alensa bepaald.

Team Alensa

Marja Broekhuis

Product is prima, alleen jammer dat het doosje niet in een envelop door de brievenbus kan ,nu moet je thuis blijven voor het pakketje. Mvg Marja

Antwoord info@alensa.nl

Beste, kleinere doosjes kunnen wel door de brievenbus. Een doosje van 12 lenzen is immers te groot.

Ellie vd Horst

Hallo, ik heb voor mijn linker oog meestal de lens van Johnson en johnson acuvue vita +2. İk gebruik ook daglenzen + 2 van topvue, bij allebei geen probleem. Omdat ik voor mijn rechteroog de 2 weken lens acuvue oasys presbyopia, dacht ik dan kan ik voor mijn linkeroog ook beter de 2 weken lens acuvue oasys +2 nemen, nou het lijkt erop dat dit een hele andere sterkte isik word gewoon misselijk en draaierig van deze lens snap hier helemaal niets van. Het lijkt gewoon dat er een verkeerde lens in een verkeerde verpakking zit, kan dit?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ellie, Het spijt ons dat er problemen met de lens zijn. Indien je nog geen ervaring met deze lens op die oog hebt, dan zou het kunnen dat deze voor jou niet geschikt is. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt namelijk altijd een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. Indien je wel ervaring met deze lens hebt, stuur ons alstublieft jouw lenzenvoorschrift en we zullen het verder onderzoeken.

Janneke

De fijnste die er zijn. Nooit last van droge ogen! Ik draag ze wel alleen overdag en doe er dan 2 weken mee. Voor mij geen andere meer!

Gerrie Fijneman

Betaling mislukt, hoe kan ik het opnieuw proberen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Gerrie, We hebben je via e-mail een link voor betaling verstuurd en het is ook mogelijk om de bestelling via jouw profiel op onze pagina te betalen. Het betaalknop vind je in overzicht bestellingen.

wanka adelaar

ik heb dit product besteld maar kom er achter dat ik niets kon invullen met rechts en links, dat kon ik altijd wel op andere site s

Antwoord info@alensa.nl

​Beste Wanka,

In onze webshop maken we geen verschil tussen rechter en linkeroog. We sturen de lenzen in ongemarkeerde doosjes en de klant kan de lenzen zelf markeren als hij wilt. Pas op de doosjes die geopend, beschadigd of gemarkeerd zijn, kunnen niet teruggestuurd worden. Deze verpakking bevat 12 lenzen van dezelfde sterkte.

Ann

De eerste keer heb ik de verpakking met zes lenzen besteld voor het geval dat de lenzen niet goed zouden zitten, maar nu bestel ik gewoon deze. De prijs is lager en de lenzen zijn comfortabel.