Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism (30 lenzen)

€ 28.02
98% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum vrijdag 27.1. kies parameters
Gratis levering voor dit product
€ 28.02
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 65.00

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism dagelijkse torische contactlenzen

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism van Johnson and Johnson werden vervaardigd uit een hoogwaardig, enorm zuurstofdoorlatend silicone-hydrogel materiaal, dat werd behandeld met HydraLuxe ™ Technologie. Deze torische lenzen hebben een dagelijks vervangingsschema, en zijn bedoeld om astigmatisme te corrigeren met een toegevoegde cilinder en as-waarde. Deze verpakking bevat 30 stuks torische daglenzen.

Comfortabel en helder zicht gegarandeerd

Johnson & Johnson gebruikt verschillende speciale technologieën om deze silicone-hydrogel daglenzen te verbeteren. Dankzij de HydraLuxe ™ Technologie, zijn deze lenzen niet enkel makkelijk in gebruik, maar ook enorm comfortabel. Elke lens werd omhuld in een bevochtigende stof, die sterk lijkt op natuurlijke tranen. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism is daarom een uitstekende keuze voor diegenen die lijden aan extreem droge ogen, of voor personen met een actieve levensstijl.

Verder werd de Blink Stabilized® Technologie toegepast, die ervoor zorgt dat de lenzen niet ronddraaien en bewegen in de ogen. Door simpelweg te knipperen, zal de lens steeds in een perfecte positie op het oog blijven, waardoor scherp en helder zicht gegarandeerd is.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism bezit een uitstekende UV-filter, en biedt zo bescherming tegen schadelijk UVA- en UVB-stralen. Let echter op, draag voor volledige bescherming steeds een zonnebril, vermits een lens slechts een klein deel van het oog bedekt.

Tot slot zijn deze lenzen getint in een lichtblauwe kleur. Dit maakt ze makkelijker te hanteren en meer gebruiksvrien­delijk.

Eigenschappen - Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism (30 lenzen)

Fabrikant: Johnson and Johnson
BC: 8.50
DIA: 14.30
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 121 Dk/t
Watergehalte: 38%
Productnaam: Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
Cylinder extra sterkte: van -0.75 tot -2.25
Sterktebereik: van -9.00 tot +4.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
Lensmateriaal: Senofilcon A
UV-filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

98%
207 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (5)

Heb je een vraag?
Henk Visser

Zeer comfortabel heel de dag. Af en toe een oogdruppel toedienen. Hoog zuurstofdoorlatend.

Souhaila

Hey, ik heb een cilinder nodig aan 1 oog. Zou ik eventueel gewoon een ander merk kunnen gebruiken voor me andere oog? Of moet het perse dezelfde zijn.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Souhaila,

Sommige klanten gebruiken twee merken maar meestal wordt hetzelfde merk voor beide ogen gebruikt (bv. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism en Acuvue Oasys 1-Day). Indien je een ander merk wil uitproberen, bespreek het met je opticien. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Anoniem

ik wil BC 8.7 en diameter 14.5 bestellen . Hoe wijzig ik dit?

Antwoord info@alensa.nl

Beste,

Bedankt voor je vraag. Het is meestal niet mogelijk om BC en DIA te kiezen. BC en DIA worden door de producent bepaald en indien je torische lenzen met BC 8.7 en DIA 14.5 nodig hebt, dan heb je een ander merk lenzen nodig. Als je de naam van je lenzen kwijt bent, stuur ons een foto van de blister (de individuele verpakking van de lens) en we zullen de lenzen voor je opzoeken.

Edgar

Is van dit type lens (met Hydraluxe) ook een multifocale lens te krijgen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Edgar, De ACUVUE® OASYS 1-DAY with HydraLuxe worden helaas niet in de multifocale variant gemaakt. Als je Acuvue multifocale daglenzen wil dragen, vraag je opticien naar proeflenzen van 1-DAY ACUVUE® MOIST Multifocal.

margriet de Groot

Hi, ik wil graag deze lenzen proberen, want heb schijnbaar nu een cilinder bij 1 oog. Maar voor het andere oog heb ik dat niet nodig. Kan dat niet bij deze bestelling? gr Margriet

Antwoord info@alensa.nl

Beste Maartje, je kan hier de spherische lenzen bestellen: Acuvue Oasys 1-Day.