Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism (30 lenzen)

€ 31.00
98% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 22.4. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Gratis levering voor dit product
€ 31.00
Cadeau ter waarde van maximaal € 15.39 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism (30 lenzen)

Fabrikant: Johnson and Johnson
BC: 8.50
DIA: 14.30
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 121 Dk/t
Watergehalte: 38%
Productnaam: Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
Cylinder extra sterkte: van -0.75 tot -2.25
Sterktebereik: van -9.00 tot +4.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
Lensmateriaal: Senofilcon A
UV-filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

98%
429 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (6)

Heb je een vraag?
Vince

Goedendag heb nu de acuvue oasys for astigmatism.. 2 wekelijkse lenzen.. met een bc 8,6 en dia 14,5 1,25 1,25 120*.. Nu wil ik daglenzen bestellen voor de vakantie ivm zwemmen/zee water.. maar kan de bc en dia niet wijzigen.. terwijl ik wel t zelfde merk heb.. hoe nu verder?

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Overstappen naar een nieuw merk of type van contactlenzen vormt een risico dat de nieuwe lenzen de drager niet passen. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Henk Visser

Zeer comfortabel heel de dag. Af en toe een oogdruppel toedienen. Hoog zuurstofdoorlatend.

Souhaila

Hey, ik heb een cilinder nodig aan 1 oog. Zou ik eventueel gewoon een ander merk kunnen gebruiken voor me andere oog? Of moet het perse dezelfde zijn.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Souhaila,

Sommige klanten gebruiken twee merken maar meestal wordt hetzelfde merk voor beide ogen gebruikt (bv. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism en Acuvue Oasys 1-Day). Indien je een ander merk wil uitproberen, bespreek het met je opticien. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Anoniem

ik wil BC 8.7 en diameter 14.5 bestellen . Hoe wijzig ik dit?

Antwoord info@alensa.nl

Beste,

Bedankt voor je vraag. Het is meestal niet mogelijk om BC en DIA te kiezen. BC en DIA worden door de producent bepaald en indien je torische lenzen met BC 8.7 en DIA 14.5 nodig hebt, dan heb je een ander merk lenzen nodig. Als je de naam van je lenzen kwijt bent, stuur ons een foto van de blister (de individuele verpakking van de lens) en we zullen de lenzen voor je opzoeken.

Edgar

Is van dit type lens (met Hydraluxe) ook een multifocale lens te krijgen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Edgar, De ACUVUE® OASYS 1-DAY with HydraLuxe worden helaas niet in de multifocale variant gemaakt. Als je Acuvue multifocale daglenzen wil dragen, vraag je opticien naar proeflenzen van 1-DAY ACUVUE® MOIST Multifocal.

margriet de Groot

Hi, ik wil graag deze lenzen proberen, want heb schijnbaar nu een cilinder bij 1 oog. Maar voor het andere oog heb ik dat niet nodig. Kan dat niet bij deze bestelling? gr Margriet

Antwoord info@alensa.nl

Beste Maartje, je kan hier de spherische lenzen bestellen: Acuvue Oasys 1-Day.