Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe (90 lenzen)

€ 80.99
99% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.5. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Gratis levering voor dit product
€ 80.99
Cadeau ter waarde van maximaal € 6.59 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe (90 lenzen)

Fabrikant: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.30
Verpakkingsgrootte: 90 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 121 Dk/t
Watergehalte: 38%
Productnaam: Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
Lensmateriaal: Senofilcon A
UV-filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

99%
1240 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (7)

Heb je een vraag?
Hannie Visser

Waarom zijn deze ineens € 30 duurder geworden????

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Het klopt inderdaad dat we een prijs verhoging hebben doorgevoerd. Echter blijven we onze laagste prijs garantie wel behouden. Indien je een officieel erkende webshop (dus met .nl) ziet en deze hebben een lagere prijs dan mag ons hier altijd over contacteren en zullen wij onze prijs verlagen.

Hannie Visser

Ik draag al 35 jaar lenzen. Steeds een andere soort, meer gericht op mijn leeftijd en gezondheid. Deze lenzen zijn voor mij , voorlopig, perfect! Ik neem wel altijd met BC90, omdat die losser op mijn oogbol liggen, hoewel de oogarts dat onzin vindt... maar die heeft een bril en geen lenzen😆😆. Ze zijn helaas wel prijzig.

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

M Veldman

Hallo heb van de opticien een proefsetje gehad van exact dezelfde lenzen. Deze lenzen heb ik bij jullie ook besteld en inmiddels binnen. Wat me opvalt is dat de lenzen van de opticien in dat proefsetje veel blauwer van kleur zijn terwijl het dezelfde lenzen zijn. Kunnen jullie zeggen waarom dat verschillend is. Had ze beide in een wit dopje gelegd dus achtergrond was gelijk zowel voor de.lens van jullie als die via de opticien.

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

We vermoeden dat het tintje een beetje anders is omdat de lenzen verschillende LOT nummers hebben. Het is ook mogelijk dat de lenzen in een andere fabriek van Johnson&Johnson zijn gemaakt. De kwaliteit is echter dezelfde.

Ernestine den Dulk

Heb ze een keer geprobeerd. Vind ze heel prettig dragen. Heb net alles ingevuld. Ik neem aan dat het 1e rijtje geld voor linkeroog en rechterrijtje voor rechteroog. Staat er namelijk niet bij. Ik ben dus 102,60 kwijt voor 90 dagen lenzen voor beide ogen. Klopt dat.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ernestine,

Bedankt voor je vraag. Je hebt twee doosjes met 90 lenzen besteld (180 lenzen in totaal). Je hebt 90 lenzen voor het ene oog en 90 lenzen voor het andere oog besteld.

Anoniem

goede lenzen van johnson&johnson

Michelle

Voor het eerst een grote verpakking van 90 besteld. Ik hoop dat ze snel aankomen

Nico

Ik besteld deze lenzen altijd via telefoon. Altijd vriendelijke klantenservice.