1 Day Acuvue TruEye (30 lenzen)

€ 27.99
99% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.5. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Gratis levering voor dit product
€ 27.99
Cadeau ter waarde van maximaal € 6.59 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - 1 Day Acuvue TruEye (30 lenzen)

Fabrikant: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Productnaam: 1 Day Acuvue TruEye
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 118 Dk/t
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Watergehalte: 46%
Sterktebereik: van -12.00 tot +6.00
Lensmateriaal: Narafilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

99%
466 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (11)

Heb je een vraag?
Hannie Visser

Ik ben wat aan het wisselen geweest het afgelopen jaar , en deze lenzen zijn op dit moment perfect voor mij. Lekker stevig en zitten erg fijn!

Linda Merks

Ik heb heel weinig traanvocht dus...Wat is de meest vochtinbrengende daglens met een BC van 8.50?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Linda,

Bedankt voor jouw vraag. We raden alle klanten aan om bij het veranderen van de lenzen eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen.

Helaas kunnen we niet zeggen, welke daglenzen voor jouw ogen geschikt zullen zijn. 1 Day Acuvue TruEye lenzen hebben heel hoge watergehalte en ook zuurstofdoorla­atbaarheid. TopVue Daily lenzen hebben hoge watergehalte maar lage zuurstofdoorla­atbaarheid.

Lucienne de Jong

De beste daglenzen voor mij waarschijnlijk door de zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid itt veel andere lenzen

Jan Czerniak

1 day acuvue trueye with hydraclear are so far my favorite daily lenses by johnson.

Martin Horst

Ik ben tevreden met acuvue trueye. Daglenzen draag ik al jaren, en deze zijn gewoon die beste voor mij. Bedankt ook voor de snelle levering!

Ingrid v.d. Helden

Ik gebruik normaal de Dailies AquaComfort Plus van Alcon . Zijn de Acuvue TruEye nog comfortabeler. Ik heb de laatste tijd nl. last van zeer droge ogen ondanks het gebruik van diverse fake tears.

Antwoord info@alensa.nl

Goedemorgen Ingrid,

Bedankt voor uw vraag. Het spijt ons erg om te horen dat u van droge ogen last heeft met de Dailies AquaComfort Plus van Alcon. Wat het overstappen naar Acuvue TrueEye betreft, is het moeilijk om u een directe antwoord op uw vraag te geven. Elke lenzen zijn anders, en elke ogen ook. Daarom is het altijd aanbevolen om eerst overleg te plegen met uw oogspecialist voordat u van lenzen gaat veranderen. De Acuvue Trueye hebben in ieder geval hogere zuurstofdoorla­atbaarheid en ook vrij hoge watergehalte, het is daarom mogelijk dat deze lenzen beter zullen zijn voor u dan de vorige. De resultaten kunnen wij u maar helaas niet garanderen.

Kira

Sinds ik de 1 day acuvue trueye with hydraclear draag, heb ik geen last meer van geïrriteerde ogen zoals met de vorige daglenzen.

Toon van de velde

Hallo, heeft u ook een grotere verpakking hiervan?

Antwoord info@alensa.nl

Dag Toon, wij bieden deze ook aan in pack van 90 en pack van 180 lenzen.

caroline

nog steeds mijn favoriete lenzen

Sandro

Hallo, ik wil graag veranderen van 1 Day Acuvue Moist naar de nieuwere versie TruEye, is dit mogelijk?

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Sandro, bedankt voor uw vraag! De 1 Day Acuvue Trueye lenzen zijn de nieuwere en verbeterde generatie van de 1 Day Acuvue Moist lenzen. Upgraden naar deze lenzen zou geen probleem mogen zijn aangezien ze gelijkaardige lenseigenschappen hebben. Het grootste verschil ligt in het gebruik van silione hydrogel materiaal dat een betere balans brengt tussesn de waterinhoud en het zuurstofniveau van de lenzen. Bovendien zorgt de nieuwe Lacreon technologie voor meer hydratatie.

Anna

wat is het verschil tussen de 1 day acuvue trueye en moist?

Antwoord info@alensa.nl

Hallo beste Anna Het grootste verschil ligt in de technologien waaruit deze lenzen zijn opgebouwd. De 1 Day Acuvue Trueye worden geproduceerd met de Hydraclear technologie en zijn vervaardigd uit silicone hydrogel. De 1 Day Acuvue Moist lenzen worden geproduceerd volgend de Lacreon technologie en zijn vervaardigd uit hydrogel. Beide lenzen zijn zeer kwaliteitsvol en aan te raden. De 1 day Acuvue Trueye blijven wel iets langer comfortabeler dan de 1 Day Acuvue Moist. Dit komt doordat de silicone hydrogel en hyrdaclear technologie net iets hoogwaardiger zijn dan hydrogel en Lacreon technologie. Bedankt voor je vraag!