Herhaal jouw laatste bestelling

1 Day Acuvue TruEye (30 lenzen)

Op voorraad > 1000 st.
Voordeelverpakking:
1 Day Acuvue TruEye (90 lenzen) - € 62,4 (u bespaart € 6,57)


Aantal stemmen: 108
Prijs € 22.99 per doosje
Primaire attributen

donderdag 21.9.

Reiniger
blank
DHL Express (1–2 werkdag.):
UPS (1–2 werkdagen):
GLS (3–5 werkdagen):
€ 5,95
€ 4,95
€ 3,95

Contactlenzen Acuvue TruEye

Niet voor niets won de eendaagse contactlens 1 Day Acuvue TruEye de prestigieuze TOP OPTA (2010) prijs. Een silicone-hydrogel op basis van Narafilcon A biedt de gebruiker behalve comfort ook een buitengewoon hoge zuurstofdoorla­tendheid (118 Dk/L).

Technologie HYDRACLEAR

1 Day Acuvue TruEye contactlenzen zijn voorzien van de unieke vochtinbrengende HYDRACLEAR® technologie die het gebruiksgemak bevordert door het oog vochtig te houden. Hydraclear verbindt de vochtinbrengende stof met het materiaal van de lens, waardoor het oppervlak van de lens glad en zacht blijft.

Lenzen voor de veeleisende gebruiker

Of u van plan bent om de lenzen enkel voor gelegenheden te gebruiken of iedere dag, enkel bij sportieve activitieiten of gedurende de gehele dag, wanneer u kiest voor 1 Day Acuvue TruEye kunt u zeker zijn van langdurig comfort. De producent adviseert een overstap van de voorgaande versie van eendaagse lenzen uit de reeks Acuvue op de versie TruEye zonder tussenkomst van een oogspecialist. Gelijke waarden voor kromming (BC) en diameter (DIA) blijven bewaard.1 Day Acuvue TruEye contactlenzen bieden de drager (evenals als zijn voorgangers 1 Day Acuvue en 1 Day Acuvue Moist) bescherming tegen UVA en UVB straling. Door indicatoren aan voor-en-achterzijde van de lens wordt het eenvoudiger de juiste positie te bepalen voor het inbrengen in het oog.

1 Day Acuvue TruEye contactlenzen zijn tevens verkrijgbaar in een voordeelverpakking van 90 lenzen.

Meer over contactlenzen 1 Day Acuvue TruEye
Eigenschappen

Sterkte : van +6.00 tot -12.00
Vervaldatum : 32 maanden en meer
Vervangingsschema : 1 dag
Materiaal: Narafilcon A
Kan je de lenzen 's nachts inhouden? : Nee
Watergehalte: 46%
Zuurstofdoorlaatbaarheid : 118 Dk/t
DIA: 14.2
UV filter: Ja
Inhoud verpakking: 30 lenzen
Producent : Johnson and Johnson
BC: 8.5 en 9.0

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • Lucienne de Jong

  De beste daglenzen voor mij waarschijnlijk door de zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid itt veel andere lenzen

  Toegevoegd: 13.06.2017
 • Jan Czerniak

  1 day acuvue trueye with hydraclear are so far my favorite daily lenses by johnson.

  Toegevoegd: 10.06.2016
 • Martin Horst

  Ik ben tevreden met acuvue trueye. Daglenzen draag ik al jaren, en deze zijn gewoon die beste voor mij. Bedankt ook voor de snelle levering!

  Toegevoegd: 09.05.2016
 • Ingrid v.d. Helden

  Ik gebruik normaal de Dailies AquaComfort Plus van Alcon . Zijn de Acuvue TruEye nog comfortabeler. Ik heb de laatste tijd nl. last van zeer droge ogen ondanks het gebruik van diverse fake tears.

  Toegevoegd: 21.03.2016
 • info@alensa.nl

  Goedemorgen Ingrid,

  Bedankt voor uw vraag. Het spijt ons erg om te horen dat u van droge ogen last heeft met de Dailies AquaComfort Plus van Alcon. Wat het overstappen naar Acuvue TrueEye betreft, is het moeilijk om u een directe antwoord op uw vraag te geven. Elke lenzen zijn anders, en elke ogen ook. Daarom is het altijd aanbevolen om eerst overleg te plegen met uw oogspecialist voordat u van lenzen gaat veranderen. De Acuvue Trueye hebben in ieder geval hogere zuurstofdoorla­atbaarheid en ook vrij hoge watergehalte, het is daarom mogelijk dat deze lenzen beter zullen zijn voor u dan de vorige. De resultaten kunnen wij u maar helaas niet garanderen.

  Toegevoegd: 22.03.2016
 • Kira

  Sinds ik de 1 day acuvue trueye with hydraclear draag, heb ik geen last meer van geïrriteerde ogen zoals met de vorige daglenzen.

  Toegevoegd: 16.03.2016
 • Toon van de velde

  Hallo, heeft u ook een grotere verpakking hiervan?

  Toegevoegd: 16.02.2016
 • info@alensa.nl

  Dag Toon, wij bieden ook de aan.

  Toegevoegd: 16.02.2016
 • caroline

  nog steeds mijn favoriete lenzen

  Toegevoegd: 02.11.2015
 • Sandro

  Hallo, ik wil graag veranderen van 1 Day Acuvue Moist naar de nieuwere versie TruEye, is dit mogelijk?

  Toegevoegd: 07.08.2015
 • info@alensa.nl

  Hallo Sandro, bedankt voor uw vraag! De 1 Day Acuvue Trueye lenzen zijn de nieuwere en verbeterde generatie van de 1 Day Acuvue Moist lenzen. Upgraden naar deze lenzen zou geen probleem mogen zijn aangezien ze gelijkaardige lenseigenschappen hebben. Het grootste verschil ligt in het gebruik van silione hydrogel materiaal dat een betere balans brengt tussesn de waterinhoud en het zuurstofniveau van de lenzen. Bovendien zorgt de nieuwe Lacreon technologie voor meer hydratatie.

  Toegevoegd: 07.08.2015
 • Anna

  wat is het verschil tussen de 1 day acuvue trueye en moist?

  Toegevoegd: 09.09.2014
 • info@alensa.nl

  Hallo beste Anna Het grootste verschil ligt in de technologien waaruit deze lenzen zijn opgebouwd. De 1 Day Acuvue Trueye worden geproduceerd met de Hydraclear technologie en zijn vervaardigd uit silicone hydrogel. De 1 Day Acuvue Moist lenzen worden geproduceerd volgend de Lacreon technologie en zijn vervaardigd uit hydrogel. Beide lenzen zijn zeer kwaliteitsvol en aan te raden. De 1 day Acuvue Trueye blijven wel iets langer comfortabeler dan de 1 Day Acuvue Moist. Dit komt doordat de silicone hydrogel en hyrdaclear technologie net iets hoogwaardiger zijn dan hydrogel en Lacreon technologie. Bedankt voor je vraag!

  Toegevoegd: 09.09.2014

Log in

Log in met

Facebook Google