1 Day Acuvue Moist Multifocal (30 lenzen)

€ 24.84
96% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 22.4. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Andere verpakkingen
Gratis levering voor dit product
€ 24.84
Cadeau ter waarde van maximaal € 15.39 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - 1 Day Acuvue Moist Multifocal (30 lenzen)

Fabrikant: Johnson and Johnson
BC: 8.40
DIA: 14.30
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Productnaam: 1 Day Acuvue Moist Multifocal
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 25,5 Dk/t
Watergehalte: 58%
Lensmateriaal: Etafilcon A
Sterktebereik: van -9.00 tot +6.00
Toegevoegde sterkte: High (+2,00 - +2,50), Low (+0,75 - +1,25), Med (+1,50 - +1,75)
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

96%
402 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (10)

Heb je een vraag?
Bob

Uitstekende lenzen: ben 6 maanden geleden geswitched van maandlenzen naar deze daglenzen: wat een gemak. Deze multifocale daglenzen zijn zeer comfortabel en zowel ver kijken als lezen gaat perfect. Ze zijn niet goedkoop, maar is het wel volledig waar.

M. van Os

Ik heb nu Dailies total 1 met additie medium (+2.00) Bij Acuvue is de additie High (0.200 tot 0.2.50) Klopt dit? Moet ik medium of High nemen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Max,

Waardes van de additie kunnen verschillend zijn. Het is daarom altijd beter om precies dezelfde lenzen te bestellen die jouw opticien je heeft voorgeschreven. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden alle klanten aan om bij het veranderen van lenzen eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen. Vooral bij multifocale lenzen is het risico groot, dat de kwaliteit van het zicht niet optimaal zal zijn.

Marit

Lenzen dragen heel fijn. Geen droge ogen, maar kon niet scherpstellen in de verte. Zag bij beoordelingen dat meer mensen hier last van hadden.

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant, Het spijt ons dat je niet goed kon zien. We raden je aan om dit met je opticien te bespreken. Misschien zal je sterkte aangepast moeten zijn.

Stenny Vermeulen

Kan ik met een BC 9, Dia 14,2 links + 1 en rechts + 1,5 multifocale lenzen dragen Dit staat op mijn recept 1day Acuvue Moist with lacreon Brand contact lensjes Ik heb bij de proef met harde lenzen een ADD van 2.5 nodig Kan alleen niet tegen de harde lenzen Ik moet nu steeds mijn leesbril +2 opzetten best vaak Hiervoor droeg ik multifocale bril

Antwoord info@alensa.nl

Beste Stenny, We raden je aan om een opticien te bezoeken. Hij kan je hier verder mee helpen en zelfs een setje proeflenzen geven. Dan weet je zeker of de lenzen wel goed zitten, want op het moment als je de lenzen zonder consultatie koopt, is het mogelijk dat de lenzen niet goed zullen zitten. Helaas kunnen dan de geopende doosjes niet meer teruggestuurd worden.

Léon

Bij de metingen is de ADD ( additie ) bepaald op 3.0 Ik kan dus niet Acuvue Moist Multifocal gebruiken. Correct ?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Leon,

Bedankt voor jouw vraag. Als je add sterkte +3.00 hebt dan zal de maximale add sterkte van deze lenzen misschien te weinig voor je zijn. Als je de contactlenzen wilt dragen, is het altijd nodig om de opticien te bezoeken en proeflenzen bij hem te halen. Als je met de proeflenzen tevreden zal zijn, kan je de lenzen via internet bestellen. Zo zal je problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Jenny van den Broek

Ik draag nu maandlenzen met de sterkte links +2.25 BC 8.6 dia 14 en add +2.00D. En rechts +2.75 BC 8.6 DIA 14.0 EN add +2.00 N Mijn vraag is met welke afd sterkte moet ik nu dag lenzen bestellen! Vriendelijke groet

Antwoord info@alensa.nl

Beste Jenny,

We raden je in dit geval aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als jij tevreden zal zijn met proeflenzen van de multifocale daglenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen. De lenzen worden van verschillende materialen gemaakt en het is niet zeker welk materiaal goed voor je ogen zal zijn.

Aaf teeuwen

Op mijn doosje staat D +1.50 MID Max ADD +1.75 Krijg ik dan de goede sterkte als ik bij ADD MID kies

Antwoord info@alensa.nl

Beste,

Kan je ons een foto van het doosje naar info@alensa.nl opsturen? Dan zullen we precies weten welke lenzen je nodig hebt.

Anne

Ik bestel deze lenzen altijd voor vakantie.

Anne

Ik bestel deze lenzen altijd voor vakantie.

Eva

Fijne lenzen. Topservice en kwaliteit.